social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό ο Άγιαξ Ταύρου με τη... φωτοβολίδα του Ερμαλ

Διπλό ο Άγιαξ Ταύρου με τη... φωτοβολίδα του Ερμαλ

Σε ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, από μια αποβολή για τις δύο ομάδες αλλά και πολλές ευκαιρίες, ο Άγιαξ Ταύρου έκαμψε την αντίσταση του Φωστήρα Ηλιούπολης και πήρε τους πολυπόθητους 3 βαθμούς της νίκης.

Παρά τις διακοπές και την έλλειψη ρυθμού στο πρώτο μισό του ματς, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, τόσο με το σουτ του Τσαπούρα στο πρώτο δεκάλεπτο, όσο και με αυτό του Φατσέα στο 25'.

Στο ίδιο περίπου χρονικό σημείο απείλησαν για πρώτη φορά και οι φιλοξενούμενοι, με τον Θαναηλάκη να στέλνει αουτ την μπάλα μετά από τετ α τετ με τον Καυκιά.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ούσες στο μηδέν και ισόπαλες. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αίαντα ανέβασαν "στροφές".

Παρά την αποβολή του Σωτηρόπουλου στο 67', οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Πιετρι τρία λεπτά αργότερα. Στο 78' αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισοροπία με τον Κουντουριώτη να αντικρίζει για θέατρο τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Φωστήρας απείλησε ξανά στο 85' με σουτ του Ζώη όμως στο ενενηκοστό λεπτό της αναμέτρησης, ο Ερμαλ εξαπέλυσε ένα ασύλληπτο σουτ, που κατέληξε στο "Γ" της εστίας του Καυκιά, χτυπώντας και στο δοκάρι.

Το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης και οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, εν αντιθέσει με τον Φωστήρα Ηλιούπολης που βρίσκεται 14ος, παραμένοντας στος δέκα βαθμούς.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Μητρούσης): Καυκιάς, Καλτσής, Ασωνίτης, Τσαπικούνης, Βαμβακερής, Λιάπας (59' Βαμβουκλής), Ζήσης (50' Παπαευθυμίου), Καραγιάννης (88' Κρέτσι), Ζώης,Τσαπούρας (72' Κουντουριώτης), Φατσέας

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς): Ηρακλής, Στασινόπουλος (70' Γασπαράκης), Γούλας, Καβαλάρης, Γαλάνης, Σιώζος, Ερμαλ, Πιετρι, Θαναηλάκης (85' Γκούφας), Χαλιλι (46' Κλειδής), Σωτηρόπουλος


Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές για την 11η αγωνιστική στην Α' ΕΠΣΑ

SoccerMonday με καλεσμένο τον Νίκο Κουνάδη (vid)

Καταδίκασε τις ρατσιστικές ιαχές ο ΑΟ Πεύκης - «Αυτοί οι ελάχιστοι δεν μπορούν να είναι μέρος της οι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35