social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον Ολυμπιακό Λιοσίων ο Τσάτσα

Στον Ολυμπιακό Λιοσίων ο Τσάτσα

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων λίγα 24ωρα πριν το σπουδαίο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Πετρούπολης.

Έπειτα από ενέργειες του διοικητικού ηγέτη, Ανδρέα Γεωργόπουλου, στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Ανδρέας Τσάτσα. Ο ικανότατος άσος που το α' εξάμηνο αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ήφαιστου Περιστερίου θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ. Στην ομάδα των δυτικών προαστίων έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πορεία της, ενώ πρωταθλητισμό έκανε με τον Άρη Πετρούπολης πριν δυο χρόνια. Τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΑ κατέκτησε με τον Ιάσονα έχοντας γεμάτη σεζόν ενώ έχει περάσει και από την Άμιλλα Περιστερίου.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μάλιστα, ο προπονητής Σάκης Σάσσαλος που είχε σημαντικό ρόλο με τη σειρά του με δεδομένο ότι είχε συνεργαστεί με τον Τσάτσα στον Ιάσονα, τόνισε: "Είναι χαρά μας που θα συνεργαστούμε με τον Ανδρέα καθώς γνωρίζει την κατηγορία. Έχω εμπιστοσύνη στην διοίκηση καθώς αποδεικνύει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί". 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35