social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χτίζει» σερί η Διάνα, 3-1 το Παλαιό Φάληρο

«Χτίζει» σερί η Διάνα, 3-1 το Παλαιό Φάληρο

 Με το άνετο 3-1 επικράτησε η Διάνα επί του Παλαιού Φαλήρου, έχοντας το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ένατο λεπτό, ο Νίκος Καζάκος άνοιξε το σκορ μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια, βάζοντας τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού στο ματς. Το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμεους να περιορίζουν την αντίδρασή τους σε μια φάση στο 22', όπου οι Κωνσταντινίδης αι Καλλιοντζάκης συνεργάστηκαν όμως το σουτ του τελευταίου απομάκρυνε ο Κόρρας. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμά τους, αρχικά με το σπάνιας ομορφιά τέρμα του Καλλέργη (έφτασε τα 18 στο πρωτάθλημα) στο 53', έπειτα από ομαδική προσπάθεια των παικτών της Διάνας και δέκα λεπτά αργότερα με τον Μπακογιάννη που διαμόρφωσε το 3-0. Παρά το ευρύ προβάδισμα των γηπεδούχων, οι παίκτες του Παλαιού Φαλήρου συνέχισαν να μάχονται και εν τέλει κέρδισαν πέναλτι με τον Διγενή στο 88', το οποίο και αξιοποίησε ο Καλλιοντζάκης στο 89', μειώνοντας σε 3-1 για την ομάδα του. Πλέον, η Διάνα ανέβηκε στους 34 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση ενώ το Παλαιό Φάληρο παρέμεινε στους 10 και βρίσκεται τελευταίο.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Δάρρας, Παντικάκος (46' Πανίδης), Μπακογιάννης, Νικολι, Καλουδιώτης, Καλλέργης (84' Λεοντίου), Μπαρδάκης, Καζάκος, Φάρος (46' Κετσετζόγλου), Μπαλαφούτης (74' Γιαννακόπουλος)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Κορδάς, Γκιώνης (73' Χασιώτης), Φωτιάδης, Μπουσι (84' Γκέρτσος), Ντζαβίδας, Μπέλερης, Σεναϊ (68' Σκόρδος), Παπαευθυμίου, Μουρτίδης (46' Διγενής), Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35