social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδάκης: «Θα ζήσουμε το όνειρο μας»

Παπαδάκης: «Θα ζήσουμε το όνειρο μας»

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΑΟ Περιστερίου σήμερα καθώς για το πρώτο ματς που αφορά την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ στις 15.00, φιλοξενείται στον Ταύρο από τον Φωστήρα.

Ο Αλβέρτος Παπαδάκης που κάνει εξαιρετική δουλειά στους ροσσονέρι παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Αύριο έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση όσον αφορά τη συμμετοχή μας στους "4" του Κυπέλλου. Είναι μια γιορτή για εμάς έτσι το βλέπουμε. Θα αποκτήσουμε εμπειρίες απέναντι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας. Θα προσπαθήσουμε να ζήσουμε το όνειρο μας και εάν κατορθώσουμε να περάσουμε στον τελικό θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα και για τα ίδια τα παιδιά. Εκ των προτέρων το έργο μας είναι δύσκολο αλλά θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και στα δυο ματς". 

Για τον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με τα Πετράλωνα, ο κ. Παπαδάκης είπε:"Να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και για τη νίκη της ομάδας. Πιστοποιήσαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο το τελευταίο διάστημα. Στο α' μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά στην επανάληψη αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και γι αυτό πήρε τόσο μεγάλη έκταση του σκορ". Όσον αφορά τον αγώνα αυριανό αγώνα με τον Φωστήρα που αφορά τον α' ημιτελικό για το Κύπελλο ΕΠΣΑ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπέντας.

 


Σχετικά άρθρα

Συμφώνησε με Φούντα ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Άγιαξ Ταύρου: Βάρος στις υποδομές και προώθηση 7 παικτών στην α' ομάδα

ΠΑΟ Ρουφ: Δεν διαπραγματευόμαστε υγεία των ανθρώπων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35