social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προβάδισμα για τον τελικό ο Ιερόθεος 4-3 την Αγία Παρασκευή

Προβάδισμα για τον τελικό ο Ιερόθεος 4-3 την Αγία Παρασκευή

Ο Άγιος Ιερόθεος είναι η ομάδα που έχει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αφού στον πρώτο ημιτελικό που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Χωράφας επικράτησε με 4-3 της Αγίας Παρασκευής.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Μόλις στο 13' ο Αθανασίου γύρισε τη μπάλα όμως ο Μπουτσικάρης αστόχησε από τα δυο μέτρα.

Στο 32' έγινε το 1-0 όταν ο Παρασκευάς Νομικός έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 35' ο Ιερόθεος είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Κράσι να κρεμάσει τον Μαλλιαρίτση.

Στο 41' η Αγία Παρασκευή έφερε το ματς στα ίσια, όταν οι παίκτες του Σήφη Βενάκη έκρυψαν τη μπάλα και ο Δημογιάννης που έγινε ο τελευταίος παίκτης που είχε επαφή με τη μπάλα με ένα ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Το τέρμα αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού.

Συγκεκριμένα, στο 45+2 ο Ηλιάδης έκλεψε τη μπάλα από τον Τριανταφυλλίδη και πάσαρε στον Κράσι, ο τελευταίος έδωσε ξανά στον Ηλιάδη και ο ικανότατος κυνηγός πέτυχε το 2-1, σημειώνοντας το τρίτο γκολ στην τρίτη του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Στην επανάληψη ο Ιερόθεος είχε καλή στιγμή με τον Ηλιάδη όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Στο 52' ο μέτριος Μπακογιάννης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής για την Αγία Παρασκευή με τον Τζίτζη να κάνει το 2-2.

Στο 75' η ποιότητα του Ηλιάδη μίλησε και πάλι αφού με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 3-2. Τρια λεπτά αργότερα ο Ντάφλας με σουτ έκανε το 4-2, με τον Ζαφείρη λίγο πριν το τέλος να πετυχαίνει το τελικό 4-3.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Αντωνόπουλος, Βιδάλης, Αποστόλου, Μπατής, Τσατσαρής, Μπριστογιάννης (50 'Ντάφλας), Νομικός (50' Τσαρκάνι), Κράσι (80' λ.τρ. Μεταλλινός), Ηλιάδης, Μουκίδης Β., Χατζηστάμου (63' Κομνηνός).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Χατζίου, Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης (80' Τσοπανάκος), Μπουτσικάρης, Μπόλλης (84' Ζαφείρης), Λαζόπουλος, Αθανασίου (73' Ψαραδέλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35