social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μουντανάρης: Νίκη για να... τελειώνουμε

Μουντανάρης: Νίκη για να... τελειώνουμε

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανερυθραϊκού για τον αγώνα που ακολουθεί αύριο, Σάββατο με τον Άγιαξ Ταύρου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Μουντανάρης, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του τιμωρημένου Γκριτζά, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στο στόχο που έχει θέσει ο σύλλογος που δεν είναι άλλος από την γρήγορη σωτηρία. Οι κόκκινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος με τον κ. Μουντανάρη να δηλώνει τα εξής:

"Παίζουμε με μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι αμφίρροπο. Ξέρουμε ότι κερδίζοντας αυτό το ματς θα έχουμε ησυχάσει όσον αφορά στο θέμα της παραμονής γιατί θα έχουμε φτάσει αρκετά ψηλά στη βαθμολογία αφού θέλουμε συγκεκριμένους πόντους για να μην έχουμε άγχος. Σίγουρα αυτό καθιστά το ματς κρίσιμο και για τις δυο ομάδες καθώς έχουμε ενδεχομένως τον ίδιο στόχο αφού χρησιμοποιούμε αμφότεροι νεανικά σύνολα. Το τελευταίο διάστημα είμαστε σε καλή κατάσταση παρότι δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35