social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπλόκο στο Περιστέρι για τον Χαραυγιακό

Μπλόκο στο Περιστέρι για τον Χαραυγιακό

Ένας τρομερός Ήφαιστος Περιστερίου πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 του Χαραυγιακού, υποχρεώνοντας την πρωτοπόρο ομάδα της Ηλιούπολης στην δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού περιόρισε τα επιθετικά ατού των νερατζούρι και έδειξε ότι με ανάλογες εμφανίσεις έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται κάτι περισσότερο από μια καλή πορεία.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι στο 21' με τον Μπρατι, ενώ ο ίδιος παίκτης νωρίτερα είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει άουτ.

Ο Χαραυγιακός είχε καλή στιγμή με τον Κούντου, με το ημίχρονο να λήγει και το αποτέλεσμα να είναι στο 0-0.

Το β' μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 47' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπράτι για χτύπημα σε αντίπαλο.

Η φάση αυτή όχι απλά δεν έριξε τη ψυχολογία των γηπεδούχων αλλά τους γιγάντωσε. Έτσι στο 50' ο Γόνης ανατράπηκε από τον Βακερλή με τον διαιτητή Ευθυμίου να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται. Ο Νησαριώτης νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Βακερλή κάνοντας το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Ήφαιστος βγήκε στην κόντρα με τον Γόνη να κάνει το σουτ και τον Βακερλή να διώχνει προσωρινά όμως στην επαναφορά ο Νησαριώτης με το γόνατο έκανε το 2-0, με τους νερατζούρι να φωνάζουν για χέρι. Μετά το 2-0 ο Ήφαιστος έδωσε χώρο στον Χαραυγιακό ,με την ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης να φτάνει κοντά στη μείωση του σκορ στο 65' όταν ο Κασσιανός κέρδισε πέναλτι όμως ο Οκσίσογλου έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους αφού ο Ήφαιστος με σωστή αμυντική τακτική κράτησε το υπέρ του σκορ και υποχρέωσε την ομάδα της Ηλιούπολης στην δεύτερη της ήττα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ευθυμίου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός) Στουραϊτης, Χάιδας (70' Χίος), Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Βελιανίτης, Καλκανάκος (57' Σφίχτης), Ζαφειράτος, Νησαριώτης (85' Γιαννόπουλος), Μπράτι, Γόνης (76' Τζωρτζακάκης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Μαραγκούδάκης, Αναστασόπουλος (58' λ.τρ. Κασσιανός), Γιαννόπουλος, Σπανός  (68' Κάραβος), Κουτρας (46' Μουρελάτος), Πλούμης (46' Κασπίρης), Κούντου, Οκσίσογλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35