social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σασσαλος: Ανταγωνιστικός μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Σασσαλος: Ανταγωνιστικός μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων, Σάκης Σάσσαλος με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα με τη Νέα Ιωνία.

Οι "Ερυθρόλευκοι" ανέκοψαν το αήττητο σερί που έτρεχε ο προσφυγικός σύλλογος στα τελευταία πέντε ματς, με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων να πανηγυρίζει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Ο Σάκης Σάσσαλος αναφερόμενος στο μας τόνισε

"Η ομάδα ανταποκρίθηκε στο πλάνο γιατί ζήτησα από τα παιδιά πίεση ψηλά σε ένα πλάνο 4-3-3 που είχαμε σχεδιάσει. Δούλεψαν καλά οι ενδιάμεσοι με αποτέλεσμα η Νέα Ιωνία να μην βρει τρόπους να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα πολύ καλή με ιστορία στο χώρο και με δυναμική και προέρχονταν από θετικά αποτελέσματα. Παρ' όλα αυτά βρήκαμε το τρόπο να σκοράρουμε και να πάρουμε ψυχολογία.

Στο β μέρος με τις αλλαγές που έγιναν, κάναμε διαχείριση χρησιμοποιώντας πιο έμπειρα παιδιά και πηραμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε τη δουλεια και θα προσπαθήσουμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο οι παίκτες και πλέον έχουμε γίνει ανταγωνιστικοί. Από εκεί και πέρα οποιοδήποτε ματς και να παίξουμε ανάλογα με το τι θα δώσουμε στο γήπεδο θα έχουμε τις απαιτήσεις για να δούμε τι θα έχουμε πάρει στο τέλος"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35