social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη μετά από ένα... γύρο το Παλαιό Φάληρο, 3-0 την Λυκόβρυση

Νίκη μετά από ένα... γύρο το Παλαιό Φάληρο, 3-0 την Λυκόβρυση

Χρειάστηκε για να περάσει ένας ολόκληρος γύρος ώστε το Παλαιό Φάληρο να πάρει τη δεύτερη του νίκη στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Σήμερα, η ομάδα των νοτίων προαστίων σε ένα ματς ο... θάνατος σου η ζωή μου, νίκησε με 3-0 την Λυκόβρυση, έφτασε τους 13 βαθμούς και τον Φωστήρα Ηλιούπολης και έδειξε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή έδειξε τεράστια αυταπάρνηση, όντας ανώτερο σε όλο το ματς. Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Ιωάννου έμεινε στους 20 βαθμούς και για τέταρτο ματς μακριά από τις νίκες.

Στο 29' ο Καλλιοντζάκης έκανε το 1-0, με τον Σενάι στο 39' να πετυχαίνει το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κωνσταντινίδης στο 70'

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Κόρδας, Γκέρτσος, Ντζαβίδας, Μπέλερης, Μπούσι, Παπαευθυμίου, Σενάι (85' Τσανκοάρι), Φωτιάδης (83' Μουρτίδης) Σκόρδος, Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης (69' Διγενής)

ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ (Κώστας Ιωάννου) Κέμπας, Μιγκάκης, Γεωργόπουλος (53' Κρασνίκι), Βυθούλκας (83' Μπουσάι), Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Ματσίνγκος, Τασιούδης, Παπαδόπουλος (63' Ραυτόπουλος), Σταματέλλος, Μάρκου (85' Χόνδρος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35