social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για τους Τράχωνες

Επιστροφή στις νίκες για τους Τράχωνες

 Μετά την ήττα από τα Σούρμενα την προηγούμενη αγωνιστική, το συγκρότημα του Γιώργου Παπακωστούλη αντέδρασε και έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου Άγιαξ Ταύρου, επικρατώντας με 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο μπορούμε να πούμε πως άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεσαν τον "Αίαντα" και εν τέλει, βρήκαν το πολύτιμο γκολ με την άπιαστη κεφαλιά του Γιαννόπουλου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Μπορεί να μην τα κατάφεραν, είχαν όμως μεγάλη στιγμή στο 70', στην οποία μάλιστα διαμαρτύρονται για πέναλτι πάνω στον Σωτηρόπουλο. Από πλευράς Τραχώνων, ο Μετλίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83', με τους γηπεδούχους να κρατούν ως το τέλος το προβάδισμά τους. Πλέον οι Τράχωνες έφτασαν τους 37 βαθμούς παραμένοντας 5οι, ενώ ο Άγιαξ Ταύρου βρίσκεται στην 8η θέση και τους 25 βαθμούς.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης, Αγγελής, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Προμπονάς, Παπατζίμας, Μανωλιάδης (60' λ.τρ. Μετλίου), Γιαννόπουλος (90' Βακερλής), Δημογιάννης (92' Κορκόλης), Βουρλούμης (67' Μερετσώλιας)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς): Ηρακλής, Οικονόμου, Γούλας, Μαρούσης, Καβαλάρης, Σιώζος, Ερμαλ, Πιετρι, Ντελίου, Κλειδής (60' Θαναηλάκης), Σωτηρόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35