social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμος βαθμός για τον Αθηναϊκό 1-1 με τη Νέα Ιωνία

Πολύτιμος βαθμός για τον Αθηναϊκό 1-1 με τη Νέα Ιωνία

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα τον Αθηναϊκό και τη Νέα Ιωνία, με τα δύο τέρματα του αγώνα να επιτυγχάνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Του Ρωμανού Λειβαδίτη

Στο πρώτο, η Νέα Ιωνία απείλησε πρώτη με την προσπάθεια του Βογατσά στο τρίτο λεπτό να βρίσκει στο δοκάρι του Χριστοδουλάκη. Οι παίκτες του Αθηναϊκού είχαν τις δικές τους στιγμές στο ματς, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Νέα Ιωνία έπιασε υψηλή απόδοση και σκόραρε στο 63' με το πλασέ του Πρισιμιτζή. Οι παίκτες του Αθηναϊκού αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 74'. Ο Σαμπάνης σέντραρε και ο Φατσέας με πολύ όμορφη κεφαλιά παραβίασε την εστία του Παπουτσή. Στα εναπομείναντα λεπτά, το σκορ διατηρήθηκε ως είχε, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται σε δύο φάσεις, στο 86' για χέρι αντιπάλου στη μεγάλη περιοχή και στο 91' για σπρώξιμο, πάλι στη μεγάλη περιοχή. Εν κατακλείδι, η Νέα Ιωνία ανέβηκε στους 30 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, με τον Αθηναϊκό να έχει 10 λιγότερους και να παραμένει 12ος.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Αρζένης): Χριστοδουλάκης, Τσολάκος, Σαμπάνης, Αγγελόπουλος, Μπρούσαλης (70' Τζανετής), Τσώνης, Σκούμας, Τσονάκης (86' Λεπτάκης), Φατσέας, Λεβέντης, Τραγουστής (51' Σακελλαρίου)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Παπουτσής, Φρατζέσκος (55' Πρισιμιτζής), Θερμός, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Χάλος, Σταθόπουλος, Βογατσάς, Χατζής (91' Γεωργόπουλος), Καφετζής (92' Πανταγιάς), Παντελίδης (55' Μουζάς)


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35