social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 Εμφατικό διπλό για το Χαϊδάρι - Παράπονα από τη διαιτησία τα Σούρμενα

 Εμφατικό διπλό για το Χαϊδάρι - Παράπονα από τη διαιτησία τα Σούρμενα

Άξιο αναφοράς το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Ιλίου, με το Χαϊδάρι να παίρνει μεγάλη νίκη αφού επικράτησε των Σουρμένων με 1-3.

Ο Παυλόπουλος με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, μόλις στο τέταρτο λεπτό. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν όμως δεν ολοκλήρωναν τις προϋποθέσεις που δημιουργούσαν και οι γηπεδούχοι επιχειρούσαν να αντιδράσουν, ισοφαρίζοντας. Στην επανάληψη, το Χαϊδάρι έδωσε χώρο στα Σούρμενα και έτσι στο 60', ο Παυλόπουλος έκανε το 0-2, με σουτ μετά από αντεπίθεση. Για αυτήν τη φάση έχουν παράπονα οι άνθρωποι των Σουρμένων, καθώς θεωρούν ότι το δεύτερο τέρμα του Χαϊδαρίου, ξεκινά από χέρι. Λίγα λεπτά αργότερα, το Χαϊδάρι κέρδισε πέναλτι με τον Τσοπανά (και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η φάση συνέβη εκτός περιοχής) το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Παυλόπουλος. Εν τέλει, ο Σκυριώτης αρνήθηκε το χατ-τρικ στον φορ του Χαϊδαρίου και έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του. Πράγματι, στο 80', έπειτα από φάουλ του Κότσι και κεφαλιά του Μασάδο, τα Σούρμενα μείωσαν σε 1-2, όμως λίγες στιγμές αργότερα, στο 83', οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 1-3 με σκορερ το Μουρεζίνη, ξανά από αντεπίθεση. Πλέον, τα Σούρμενα έχασαν έδαφος στη μάχη της ανόδου, έμειναν στους 42 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ το Χαϊδάρι ανέβηκε στους 32 και βρίσκεται 6ο στην κατάταξη.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Σκυριώτης, Γιαννούλης, Μαρινάκης (75' Τσιγαρίδας), Χριστόπουλος, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Κότσι, Χέλμης, Παπαδάκης (46' Φωστέρης), Μασάδο, Αδαμόπουλος (46' Δουγένης)

ΧΑΙΔΑΡΙ: Μίχος, Πλουμάτος (47' Τζωρτζάτος), Σταμίρης, Τσώνης, Μακρής, Ιωακειμίδης (60' Κατσούλας), Τσοπανάς (75' Περλέσι), Μίχος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης, Καμπέρης (41' Βλάχος)


Σχετικά άρθρα

ΑΕ Ηρακλειου: Σεφτέ με Ερέκι

Απόλλωνας Χαλανδρίου-ΑΕ Χαλανδρίου 0-3 [highlights]

Άκης Πάσσαρης: Υψηλά ο πήχης και τη νέα σεζόν στον ΓΣ Καισαριανής [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35