social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν τα παρατάει το Παλαιό Φάληρο, 2-1 με ανατροπή τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Δεν τα παρατάει το Παλαιό Φάληρο, 2-1 με ανατροπή τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται το Παλαιό Φάληρο.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της εχοντας στόχο να διεκδικήσει και την τελευταία πιθανότητα για παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα παρότι στο α' μέρος έχανε με 0-1 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, βρήκε το ψυχικό σθένος να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη με 2-1. Το τρίποντο αυτό φέρνει το Παλαιό Φάληρο στην 15η θέση με 16 βαθμούς, δηλαδή στο -6 από την προνομιούχο 13η θέση και τον Απόλλωνα.

Στο 19' ο Αλεξανδράκης με πλασέ έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν στο 53' όταν ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 62' οι κυανόλευκοι έφτασαν κοντά στο 1-2 όμως το πλασέ του Οικονομόπουλου κατέληξε στο δοκάρι. Στο 70' η ομάδα του Γαζή έχασε πέναλτι με τον Καλλιοντζάκη καθώς απέκρουσε ο Βασσάλος, για να έρθει ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στο 89' και να κάνει το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, παίρνοντας το αίμα του πισω.

Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι με το Παλαιό Φάληρο να πατάει καλύτερα στην επανάληψη και δίκαια να κερδίζει το ματς. 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Κορδάς, Χασιώτης (82' Γκέρτζος), Φωτιάδης, Ντζαβίδας, Μπούσι. Παπαευθυμίου, Σκόρδος (46' Τσανκολάρι), Μπέλερης, Διγενής (46' Μουρτίδης), Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ Χ ΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος) Βασσάλος, Κουστουμπάρδης, Βλογιαννίτης (46' Οικονομόπουλος), Σάλας, Κούκος, Αγκόλι, Αλεξανδράκης (68' Σταμάτης), Απειρανθίτης, Παπουτσής, Αυγέρης (82' Χαραλάμπους), Στεργιώτης (60' Μήτρου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35