social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντόκος: Να μετατραπούμε σε υπολογίσιμη δύναμη-Αδιανόητο να έχουμε γήπεδο με χώμα

Ντόκος: Να μετατραπούμε σε υπολογίσιμη δύναμη-Αδιανόητο να έχουμε γήπεδο με χώμα

 Η ομάδα του Παπάγου επέστρεψε πέρυσι και ήρθε για να μεινει.

Άπαντες στους «Στρατηγούς» γνώριζαν ότι η Α’ ΕΠΣΑ δεν θα είχε καμία σχέση με την Β’ κατηγορία και αυτό διότι η νοοτροπία των ομάδων, το επίπεδο αλλά και η εμπειρία διαφέρουν κατά πολύ σε αυτό το επίπεδο
Άμεσα τεχνικό επιτελείο και παίκτες συνειδητοποίησαν ότι θα έπρεπε κάθε Κυριακή να δίνουν το δικό τους αγώνα και απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής βρίσκονται μέσα στο πλάνο.
Βέβαια οι δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν μεγάλες όμως ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Ντόκος, εξηγεί τους λόγους που οι παίκτες του… δεν λύγισαν.
Οι έξι βαθμοί που χωρίζουν τον Παπάγο από την επικίνδυνη ζώνη δίνουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά δεν εφησυχάζουν κανέναν στην ομάδα.
Ενδεικτικές είναι και οι τοποθετήσεις του Γιάννη Ντόκου.
Αναλυτικά
Που οφείλεται η ανταγωνιστική πορεία σας;
«Η ανταγωνιστική πορεία του Παπάγου οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι μαζί καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια καθημερινά. Τεχνικό επιτελείο και παίκτες δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου κάθε Κυριακή να έχουμε αυτή την εικόνα».
Ποια συγκομιδή θα είναι ικανή ώστε ο Παπάγος να κερδίσει την παραμονή;
«Εμείς θέλουμε να πάρουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Νομίζω ότι εφόσον συγκεντρώσουμε 34 βαθμούς θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την παραμονή στην κατηγορία».
Μπορεί η ομάδα αυτή να βάζει ένα λιθαράκι κάθε χρόνο ώστε το επίπεδο της να ανεβαίνει;
«Θεωρώ ότι αυτό μπορεί να γίνει και ο Παπάγος να μετατραπεί σε μία σταθερή και υπολογίσιμη δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Α’ Αθήνας. Μεγάλο ρολό σε αυτό θα παίξει το τι θα γίνει με το γηπεδικό. Είναι αδιανόητο ο Παπάγος να έχει γήπεδο με χωμάτινο τάπητα».
Στον επίλογο του ο Γιάννης Ντόκος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην μεγάλη πανδημία του κορωνοϊού που έχει πλήξει τη χώρα μας λέγοντας: «Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ γιατί είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που ζούμε. Πρέπει να προσέχουμε όλοι, για τον εαυτό μας ,άλλα και τους συνανθρώπους μας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35