social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαζμανίδης: «Στόχος να βοηθάω το Καματερό κάθε Κυριακή»

Μαζμανίδης: «Στόχος να βοηθάω το Καματερό κάθε Κυριακή»

 Παρότι η σεζόν δεν ξεκίνησε αρκετά καλά για το Καματερό, κανείς από το σύλλογο δεν έχασε την πίστη του.

Όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες πάλεψαν, δούλεψαν καθημερινά και σιγά-σιγά τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν.

Φτάσαμε λοιπόν σε ένα σημείο με την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής, η ομάδα των δυτικών προαστίων να βρίσκεται εννέα βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Νίκος Κουνάδης βλέπει σε κάθε προπόνηση και αγώνα να… γυαλίζει το μάτι των ποδοσφαιριστών του και ο ίδιος μόνο ικανοποιημένος θα πρέπει να αισθάνεται.
Ένας λοιπόν από τους παίκτες που τα έχει πάει εξαιρετικά φέτος είναι ο Χριστόφορος Μαζμανίδης.
Ο νεαρός μέσος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και απ’ ότι φαίνεται, η αλλαγή πρωταθλήματος (από την ΕΠΣΔΑ, στην ΕΠΣΑ) δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου.
Ο ίδιος που μετράει 18 συμμετοχές και 4 γκολ φέτος, μίλησε στο soccerlive.gr για την πορεία της ομάδας του.
-Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας;
Βλέποντας την βαθμολογία σήμερα η πορεία της ομάδας θα μπορούσε να κριθεί επιτυχημένη μέχρι στιγμής καθώς βασικός στόχος ήταν να σωθεί η κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και από κει και πέρα να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα.
-Περιμένατε με την ολοκλήρωση του α’ γύρου, ότι στο δεύτερο μισό θα είχατε τόσο καλή παρουσία όντας αήττητοι;
Βάση εικόνας θα μπορούσα να πω πως ήταν αναμενόμενο καθώς η ομάδα είχε καλή αγωνιστική παρουσία αλλα της ελειπε η τύχη και έτσι ήρθαν τα κακά αποτελέσματα. Έχουμε καταφέρει να είμαστε αήττητοι στο δεύτερο γύρο έχοντας αντιμετωπίσει ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των συμπαικτών και του προπονητή.

70353843_1374655756026505_2001064347408793600_n.jpg
-Πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η διακοπή;
Θα παίξει μεγάλο ρόλο η διακοπη κατά την άποψη μου διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα ήταν αρκετά φορμαρισμένη. Η αγωνιστική απραγία θα επηρεάσει όλες τις ομάδες αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες καταστάσεις.
-Τι στόχο έχεις θέσει;
Στόχος μου είναι πρώτα από όλα να βοηθάω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο και να έχω όσο δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία.

78670304_2805687432809762_2144027285953445888_o.jpg
-Η νέα σεζόν θα σε βρει στο Καματερό;
Νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς για να σκεφτομαι τη νέα σεζόν. Το Καματερό είναι μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ανθρώπους της διοίκησης και γιαυτο θα είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα καθίσω στο τραπέζι.kama.jpg


Σχετικά άρθρα

Απόλλωνας Χαλανδρίου-ΑΟ Περιστερίου 2-2 [highlights]

ΕΠΣΑ: Αλλαγές στις διατάξεις εφαρμογής κανονισμού μετεγγραφών για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

Θύελλα Περιστερίου: Κράτησε το πρώτο κανόνι, Ταφίλ Κατιαι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35