social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οικονομόπουλος: Έμφαση στο «εμείς» και όχι στο «εγώ»

Οικονομόπουλος: Έμφαση στο «εμείς» και όχι στο «εγώ»

Τη δική του προσπάθεια δίνει ο Κένταυρος Βριλησσίων στην Α' ΕΠΣΑ για την παραμονή στην κατηγορία.

Η επιβεβλημένη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορωναϊού δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα των βορείων προαστίων να γεμίσει τις μπαταρίες ώστε να επανέλθει δριμύτερη και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να πετύχει το στόχο της. 

Ήταν δεδομένο ότι το μομέντουμ δεν ήταν υπέρ της ομάδας του Γιώργου Οικονομόπουλου αφού στα τελευταία επτά ματς μετρούσε έξι ήττες και μόλις μια ισοπαλία, γεγονός που την έχει φέρει σε απόσταση... κινδύνου από την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτό σημαίνει ότι η διακοπή θα δράσει θετικά για τους νεοφώτιστους, με την ιστοσελίδα μας να επικοινωνεί με τον έμπειρο κόουτς ο οποίος αναφέρθηκε μονάχα στην πανδημία του κορωναϊού λέγοντας

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε 

Στην πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε προτεραιότητα μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλεια όλων μας, εφαρμόζοντας τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας. Πειθαρχία, υπομονή, συνεχής προσπάθεια και έμφαση στο «εμείς» και όχι στο «εγώ», είναι έννοιες τις οποίες εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα πρεσβεύουμε στην καθημερινότητά μας και όλοι μας θα πρέπει να τις υποστηρίξουμε τώρα με υπευθυνότητα.Η αποχή από τις προπονήσεις και η αλλαγή του τρόπου ζωής, αποτελεί εκτός των άλλων, μία ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας, να απολαύσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας και να δώσουμε αξία σε ό,τι μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένο.Αυτή τη στιγμή, προέχει αποκλειστικά η υγεία όλων μας για να επανέλθουμε ακόμη πιο δυνατοί στους αγωνιστικούς χώρους.


Σχετικά άρθρα

Χορταστική ισοπαλία για Ηράκλειο και Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Μάγκας ο Αστέρας Καισαριανής πήρε διπλό στο Μπραχάμι και δείχνει ότι είναι κυρίαρχος στον όμιλο!

Επιβεβαίωση με Τσαμόπουλο στον Αστέρα Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35