social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσώνης: Συναισθηματικός ο λόγος της επιστροφής μου στον Αθηναϊκό

Τσώνης: Συναισθηματικός ο λόγος της επιστροφής μου στον Αθηναϊκό

 Η επιστροφή του Θανάση Τσώνη στον Αθηναϊκό την τρίτη ημέρα του 2020 σκόρπισε ικανοποίηση στις τάξεις των φίλων των λόρδων.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ήρθε την κατάλληλη στιγμή στην ομάδα που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, προκειμένου να αποτελέσει αρωγός στην προσπάθεια των “τζαλορόσσι” για την παραμονή στην κατηγορία.

Χωρίς να μπει σε διαπραγματεύσεις ιδιαίτερες απάντησε αμέσως θετικά στο κάλεσμα της διοίκησης για την επιστροφή του στο ιστορικό στρατόπεδο, με την ιστοσελίδα μας να επικοινωνεί με τον ικανότατο άσο όπου μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας.

Αναλυτικά

-Γιατί επέστρεψες στον Αθηναϊκό;

Ο λόγος που επέστρεψα στον Αθηναϊκό είναι πρώτα απ´ολα συναισθηματικός αλλά και επαγγελματικος καθώς ήμουν και πέρυσι στην ομάδα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την διοίκηση και από τους συμπαίκτες μου.

-Θεωρείς ότι οι πιθανότητες για την παραμονή είναι υπέρ σας;

Πιστεύω πως η παραμονή θα παει ως τέλος γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια που είναι κρίσιμα και σημαντικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

-Που θα κριθεί η παραμονή;.

Θεωρώ πως ναι παρότι είχαμε κάποιες ήττες και αστοχίες είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε στην κατηγορία που είναι και ο στόχος μας.

90528050_214232936452730_8419453952608698368_n.jpg

-Ένα σχόλιο για τον κορωνοϊό;

Καλό θα ήταν όλοι πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες που δίνονται από τους ειδικούς και πιστεύω πως γρήγορα θα περάσουν όλα.

-Απ' όλα τα χρόνια της θητείας σου, με ποια ομάδα έχεις δεθεί;

Με όλες τις ομάδες που έχω συνεργαστεί αυτά τα χρόνια έμεινα ικανοποιημένος αλλά περισσότερο έχω δεθεί με δυο ομάδες την Αγία Παρασκευή όπου έκατσα 5 χρόνια και με τον Αθηναϊκό.

-Σε τι χρίζει βελτίωση το πρωτάθλημα;

Στην οικονομική πλευρά καθώς και στην οργάνωση.

-Θα αποτελέσει πλήγμα για το ποδόσφαιρο μια ενδεχόμενη και πολύμηνη διακοπή;

Ειδικά στην δίκη μας περίπτωση που ήμαστε ερασιτέχνες και έχει γίνει διακοπή τον προπονήσεων και ήμαστε σε απραξία πιστεύω πως θα αποτελέσει πλήγμα.

tsonako.jpg

-Ποια είναι η προσωπική σου φιλοδοξία;

Είμαι 17 χρόνια στο χώρο και πιστεύω έχω καταφέρει να δώσω όλα αυτά που ήθελα και θα σταματήσω όταν πια το σώμα μου δεν υπακούει..

-Πως κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Λόγο οικονομικής πλευράς πιστεύω ότι δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα όπως τα προηγούμενα χρόνια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35