social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Παίζουμε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες

Παπακωστούλης: Παίζουμε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες

 Οι Τράχωνες αποτελούν μια από τις πιο… νοικοκυρεμένες ομάδες της Α’ ΕΠΣΑ τα τελευταία χρόνια και σε αυτό έχει παίξει ρόλο η διοίκηση Τσιουρή.

Οι άνθρωποι των «μπλε» θέλησαν να στηρίξουν το εγχειρημα με τον Γιώργο Παπακωστούλη στην τεχνική ηγεσία καθώς είδαν στο πρόσωπο του έμπειρου κόουτς, ένα άτομα που μπορεί να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας.
Ο ίδιος μίλησε στο «Αθλητικό Πνεύμα» και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό λέγοντας
«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Αυτό που προέχει είναι η υγεία και κατά δεύτερο λόγο το ποδόσφαιρο παρόλο που μας έχει λείψει το τελευταίο διάστημα. Μένουμε σπίτι για να προστατέψουμε τη δική μας υγεία, των δικών μας ανθρώπων και γενικά την υγεία όλων. Παράλληλα πρέπει να παραμένουμε στο σπίτι για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται και στο άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε όλοι μας. Θεωρώ ότι είναι ένας επαναπροσδιορισμός για όλους μας και οι περισσότεροι για το υπέρτατο αγαθό που αυτό δεν είναι άλλο από την υγεία».
Για την πορεία της ομάδας του δήλωσε
«Είμαστε μέσα στους στόχους μας που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, δηλαδή να είμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα. Θεωρώ ότι εάν δεν είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στην κατάταξη. Όμως το ποδόσφαιρο που έχουμε αποδώσει μέχρι τώρα ανταποκρίνεται και στην ποιότητα των παικτών και γενικά ευχαριστιόμαστε. Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35