social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αμπαριάν: Αρχίσαμε να αποδίδουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο-Φοβερή δουλειά ο Μητρούσης

Αμπαριάν: Αρχίσαμε να αποδίδουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο-Φοβερή δουλειά ο Μητρούσης

Τη δική του τοποθέτηση για το θέμα του κορωνοϊού είχε την ευκαιρία να κάνει ο προπονητής του Φωστήρα Ηλιούπολης, Δημήτρης Αμπαριάν.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Αθλητικό Πνεύμα» για την κατάσταση που επικρατεί υπογράμμισε
«Εγώ προσωπικά από την πρώτη ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία είμαι μέσα διότι η σύζυγος μου δουλεύει. Προσέχουμε πολύ διότι κακά τα ψέματα βλέπουμε και διαβάζουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να μην συμμετέχω στον πανικό αυτόν που δημιουργείται . Αναλώνομαι στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο παρακολουθώντας όσον αφορά το ποδόσφαιρο πράγματα που δεν μπορούσα να παρακολουθήσω πριν την κρίση».
Στη συνέχεια έσπευσε να σχολιάσει την πορεία της ομάδας
«Εγώ ανέλαβα την ομάδα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Βλέποντας τα στατιστικά ήταν ότι ανέλαβα μια ομάδα που δεν πετύχαινε γκολ και δέχονταν με σχετική ευκολία. Προσπαθήσαμε να το βελτιώσουμε το κομμάτι αυτό και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Η μοναδική μου ατυχία είναι ότι παίξαμε με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη όμως ανταποκριθήκαμε. Άρχισε η ομαδα να αποδίδει ουσιαστικό ποδόσφαιρο χωρίς να αναλώνεται σε παιχνίδι σκοπιμότητας. Στο καλύτερο μας φετινό ματς με την Λυκόβρυση χάσαμε 0-2 αλλά θα μου μείνουν αξέχαστα τα λόγια του προπονητή της Λυκόβρυσης, όπου τόνισε για τη βελτίωση που είχαμε σαν ομάδα. Αυτά τα λόγια δείχνουν την εξέλιξη που έχουμε. Βέβαια θέλω να πω ότι εξαιρετική δουλειά είχε κάνει ο πρώην προπονητής της ομάδας, Γιαννης Μητρούσης στο τομέα της φυσικής κατάστασης. Από εκεί και πέρα υπάρχει ήδη μια κρούση από τη διοίκηση καθώς οι άνθρωποι μου έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμένω στην ομάδα. Με τη σειρά μου και εγώ έχω αυτή την επιθυμία όμως δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει σαν χώρα»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35