social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού Λιοσίων, Α. Γεωργόπουλου για τον κορωνοϊό

Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού Λιοσίων, Α. Γεωργόπουλου για τον κορωνοϊό

 Σίγουρα τα τελευταία χρόνια διατηρεί τον Ολυμπιακό Λιοσίων σε υψηλό επίπεδο έχοντας σπαταλήσει αρκετό προσωπικό-πολύτιμο χρόνο.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Γεωργόπουλο ο οποίος αποτελεί έναν από τους παράγοντες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου που έχει προσφέρει πολλά.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό λέγοντας

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας γρήγορη ανάρρωση στους νοσούντες, δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες τους, καθώς και τα βαθιά μας συλλυπητήρια σε όσους ηττήθηκαν από τον ιό αυτόν. Βέβαια, για να βγούμε νικητές μέσα από αυτό θα πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι, ενωμένοι έστω και από μακριά, αλλά και να κυριαρχήσει η υπευθυνότητα μας. Έτσι λοιπόν όπως κάθε Κυριακή ο καθένας στηρίζει την ομάδα του με πάθος και δύναμη στον αγώνα, ας στηρίξουμε τώρα όποιον έχει ανάγκη από την οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον μέχρι τους μεγαλύτερους αντιπάλους-εχθρούς μας. Ας είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο μόνο για δυο ώρες και να μείνουμε ενωμένοι στη ζωή και στις δυσκολίες της. Μόνοι όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε ισχυροί και να πολεμήσουμε την οποιαδήποτε πανδημία. Δείξτε όλοι σας ενσυναίσθηση και σκεφτείτε τους ηλικιωμένους ανθρώπους όπως και τους νεότερους με υποκείμενα νοσήματα που υπάρχουν στις ζωές μας και μας δίνουν νόημα καθημερινά. Η ζωή του κάθε συνανθρώπου μας ξεχωριστά από τον μικρότερο ως το μεγαλύτερο είναι τόσο πολύτιμη που αξίζει να αφήνουμε στην άκρη τις επιπολαιότητες για όσο χρειαστεί και να μείνουμε σπίτι περνώντας δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ελπίζω να βγούμε όλοι νικητές και να ξεπεράσουμε ό,τι δυσκολία αντιμετωπίσουμε ακόμη ώστε να γυρίσουμε γεροί και δυνατοί στην καθημερινότητα μας και πίσω στα γήπεδα. Να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ομάδες.


Σχετικά άρθρα

ΕΠΣΑ: Με προσκλήσεις αλλά χωρίς φιλάθλους το μπαράζ Μικρ. Αστέρας- Χαϊδάρι

Το ποινολόγιο της ΕΠΣΑ (29/3/2024)

Θέμα soccerlive I Ο Σάκης Σάσσαλος παραμένει «τιμονιέρης» στον Ήφαιστο Περιστερίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35