social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βασίλης Τσέκος: Ιδανική επιλογή για εμένα ο Χαραυγιακός

Βασίλης Τσέκος: Ιδανική επιλογή για εμένα ο Χαραυγιακός

Ο Βασίλης Τσέκος εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό του Χαραυγιακού έχοντας δείξει μέχρι στιγμής τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν σαν ποδοσφαιριστή.

Πειθαρχημένος στα αμυντικά του καθήκοντα, όποτε το απαιτούν οι συνθήκες βοηθάει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, και γενικότερα το στοιχείο της σταθερότητας είναι μερικά από τα προτερήματα του ακραίου οπισθοφύλακα των "νερατζούρι".

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του όπου μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

Σίγουρα, από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, δηλαδή μεσα στον στόχο που έχει θέσει, η πορεία μπορεί να χαρακτηριστεί,έως αυτο το σημειο, επιτυχημένη.
-Πίστευες το καλοκαίρι που ήρθες στην ομάδα ότι θα ειχατε μια τόσο καλή διαφορά;

Η αλήθεια είναι ότι πίστευα πως η ομαδα θα ήταν καθ’όλη τη διάρκεια μεσα στην πρώτη τριάδα. Όσον αφορά τη διαφορά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων την έκτασης της. Αυτή τη στιγμή, οι 5 βαθμοί μας δίνουν μια σιγουριά, χωρίς βέβαια να έχει κριθεί τίποτα.
-Τι σε έπεισε να έρθεις στον Χαραυγιακο;

Η απόφαση μου το καλοκαίρι να ενταχθώ στον Χαραυγιακο στηρίχθηκε στην επιμονή και τη θέληση της διοίκησης να με εντάξει στο δυναμικό της ομάδας. Επίσης, το πολύ όμορφο γήπεδο σε συνδυασμό με την ιστορία του συλλόγου, δεν μου άφησαν καμία αμφιβολία ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα.

xarayg.jpg
Εφόσον ολοκληρωθεί η σεζόν τι είναι αυτό που θα κρατήσεις;

Αυτό που προέχει σε αυτό το σημείο είναι να ξεπεραστεί η δύσκολη κατάσταση που ζούμε το γρηγορότερο δυνατό. Όπως και να ‘χει, όμως, από αυτή τη χρόνια έχω ήδη αρκετές όμορφες αναμνήσεις. Μια από αυτές είναι το πολύ όμορφο κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια και η διάθεση που υπήρχε στις προπονήσεις, παρότι αρκετοί ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές εργάζονται κι εκτός ποδοσφαίρου.
-Πως κρίνεις το επίπεδο του τοπικού;

Θεωρώ πως το επίπεδο μπορεί να βελτιωθεί παράλληλα με τις επενδύσεις που χρειάζεται να γίνουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
-Τι στόχους έχεις;

Οι προσωπικοί στόχοι είναι να απολαμβάνω το ποδοσφαιρο για όσο περισσότερο καιρο γινεται και μέσω του χώρου, να αναπτύξω κι άλλες πτυχές της προσωπικότητας μου.
-Ποια στοιχεία θα σας δώσουν το πρωτάθλημα;

Αυτό που μας κρατάει στην κορυφή σε όλο αυτό το διάστημα είναι η σταθερότητα, που έγκειται στην ομοιογένεια και το καλό κλίμα. Με τα νέα δεδομένα, πλέον πρέπει ο καθένας μας να δείξει ατομική υπευθυνότητα και συνέπεια, ώστε να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση.
-Πως περνάς της ημέρες της καραντίνας;

Σε κάθε κατάσταση που προκύπτει, πρέπει πάντοτε να βλέπουμε και τη θετική πλευρά. Έτσι, έχω την ευκαιρία να περάσω όμορφο και δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια μου και να ασχοληθώ περισσότερο με τις σπουδές μου στη Γυμναστικη Ακαδημία.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35