social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπακογιάννης: Η εντιμότητα χαρακτηρίζει τη διοίκηση της Διάνας

Μπακογιάννης: Η εντιμότητα χαρακτηρίζει τη διοίκηση της Διάνας

Σίγουρα οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό οφείλουν στην επιλογή των «μικρών» να είναι προσεκτικές αφού οι νεαροί αυτοί ποδοσφαιριστές μπορούν να καθορίσουν κάλλιστα την πορεία ενός συλλόγου.

Η Διάνα Ηλιούπολης έχει κατορθώσει να κάνει στοχευμένες επιλογές αν παρατηρήσει κανείς το ρόστερ της και δει ότι υπάρχει ο κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Μπακογιάννης.

Ο ικανότατος άσος πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα και τις ημέρες που έπαιξε στο πλάι του Αλέξανδρου Δάρρα αλλά και όσες φορές αγωνίστηκε με τον Αουρέλ Νίκολι ξεχώρισε δικαιώνοντας τον Γιώργο Τσαμόπουλο και την διοίκηση.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικα

-Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες τη Διάνα;

«Η Διανα είναι μια ομάδα που αποπνέει υγεία , τρομερά οργανωμένη για επίπεδα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , μια ομάδα που έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει και πιστεύω αυτό δίνει έξτρα κίνητρο σε έναν ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί. Αυτοί ήταν οι λόγοι που επέλεξα την Διανα και αισθάνομαι δικαιωμένος για την απόφαση μου»

-Θεωρείς ότι πρέπει να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα;

«Την δεδομένη χρονική στιγμή κανεις δεν γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί με την πανδημία. Προεχει η υγεία των ανθρώπων και πιστεύω πως όσο πιο γρήγορα ξεπεραστεί τόσο πιο εφικτό είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

69258396_1394927250660057_7950734422020456448_o.jpg

-Πως είναι οι συνθήκες εργασίας στην ομάδα που ανήκεις;

«Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστιομαστε το ποδόσφαιρο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό , γίνεται πολύ σωστή δουλειά απ όλους και είμαστε χαρούμενοι για αυτό»

-Η διοίκηση της Διάνας δείχνει ότι αλλάζει επίπεδο όσο περνούν τα χρονια. Θέλω να μας περιγράψεις τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν;

«Η ομάδα αποπνέει υγεία , οι άνθρωποι που την περιβάλλουν είναι πολύ έντιμοι και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο για να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

22653_mnb.jpg

-Η πορεία σας είναι ικανοποιητική;

Ο στόχος μας ήταν η ομάδα να πρωταγωνιστήσει κοιτάζοντας παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά

«Μέχρι την διακοπή του πρωταθληματος η ομάδα είναι στην 2η θέση οποτε μέχρι στιγμής η πορεία μας μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική»

-Ο κ. Τσαμόπουλος θεωρείς ότι σε βελτίωσαι σαν ποδοσφαιριστή;

«Ο κόουτς με έχει βελτιώσει παρα πολύ σαν ποδοσφαιριστή. Οι συμβουλές του και οι παροτρύνσεις του με έχουν βοηθήσει παρα πολύ και αισθάνομαι πολύ τυχερός που δουλεύω μαζί του. Είναι ένας προπονητής που συνεχώς προσπαθεί να μας κάνει να βελτιωθούμε και είμαστε πολύ τυχεροί που δουλεύουμε μαζί του»

-Τα μελλοντικά σου σχέδια ποια εναι;

«Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ , σε συνδυασμό με τις σπουδές μου στην γυμναστική ακαδημία»

-Τι είναι εκείνο που θα κρατήσεις από τη φετινή χρονιά;

«Ήδη μου λείπει το εξαιρετικό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και ελπίζω να επιστρέψουμε σύντομα ξανά στα γήπεδα»26685379_992102464275873_720407852911731819_o.jpg

-Ποια ομάδα σου έκανε εντύπωση;

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και σε πολύ καλό επίπεδο. Η ομάδα που μου έκανε εντύπωση είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ Χαλανδρίου για τον τρόπο με τον οποιο προσεγγίζει το ποδόσφαιρο. Εναν τρόπο που δύσκολα θα συναντήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

-Η Διάνα μπορεί τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει;

«Σίγουρα μπορεί και πιστεύω θα το κάνει κιόλας , βήμα βήμα δείχνει πως έχει όλα τα φόντα για να το πραγματοποιήσει»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35