social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλωνας Χαλανδρίου: Η ξεχωριστή δουλειά του αναλυτή, Μίμη Μπρούσαλη

Απόλλωνας Χαλανδρίου: Η ξεχωριστή δουλειά του αναλυτή, Μίμη Μπρούσαλη

Σίγουρα το τοπικό πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό ωστόσο υπάρχουν ορισμένες ομάδες όπως τα Σούρμενα, η Διάνα Ηλιούπολης ο ΠΑΟ Ρουφ, η Ηλιούπολη, ο Άρης Πετρούπολης και πολλοί άλλοι σύλλογοι που με τις επενδύσεις του προσπαθούν να δουλέψουν επαγγελματικά.

Στον κανόνα αυτόν, δηλαδή, να υπάρχουν πολλά μέλη στο έμψυχο δυναμικό που να αμείβονται δεν βρίσκεται ο Απόλλωνας Χαλανδρίου.

Ωστόσο, η διοίκηση του βρίσκεται σε καθημερινή ενημέρωση προκειμένου να βελτιώνεται και να παρέχει στους ποδοσφαιριστές τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Προπονητή, γυμναστή, γενικό αρχηγό, προπονητή τερματοφυλάκων, φυσιοθεραπευτή έχει η κάθε ομάδα και θα ήταν αδιανόητο για ένα σωματείο όπως ο Απόλλωνας Χαλανδρίου που δουλεύει καθημερινά, να μην είχε αυτά τα πρόσωπα στο επιτελείο του.

Ωστόσο, ομάδες που να έχουν προσωπικό αναλυτή, τόσο του αντιπάλου όσο και του δικού τους συνόλου, δύσκολα συναντάς στο τοπικό πρωτάθλημα.

Πίσω από αυτό το ρόλο στον Απόλλωνα Χαλανδρίου βρίσκεται ο Μίμης Μπρούσαλης, γνωστός σε όλους από τα χρόνια που έπαιξε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Μπρούσαλης έχει το ρόλο του αναλυτή και προσπαθεί να σκανάρει τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας κάθε εβδομάδα και σίγουρα η δουλειά του είναι άξια συγχαρητήριων.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο Χρήστος Βλάχος έχει να το λέει και σίγουρα άνθρωποι με τη δουλειά, το ήθος και τις αξίες του Μίμη χρειάζονται.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35