social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπάμπης Μαραγκουδάκης: Δεν είμαστε τυχαία πρώτοι

Μπάμπης Μαραγκουδάκης: Δεν είμαστε τυχαία πρώτοι

 Ο Μπάμπης Μαραγκουδάκης έχει συνδέσει τις επιτυχημένες χρονιές που έχει πραγματοποιήσει ως ποδοσφαιριστής με την ομάδα του Χαραυγιακού.

Πριν από τρια χρόνια μετακινήθηκε στους «νερατζούρι» και από τις πρώτες κιόλας ημέρες… κόλλησε με την ομάδα με αποτέλεσμα να έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.
Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά, στην ομάδα του Χαραυγιακού που κατέκτησε πριν δυο χρόνια τον τίτλο και στην Α’ ΕΠΣΑ.

Να σημειωθεί ότι ο Χαραυγιακός διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά
-Μπάμπη ο Χαραυγιακος είναι στην πρώτη θέση με διαφορά πεντε βαθμών από το Ηράκλειο. Πόσο θα πρέπει να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής για να έχει η ομάδα του μια τέτοια πορεία;
«Σίγουρα για να καταφέρει μια ομάδα να βρίσκεται στην 1η θέση με αυτή τη διαφορά, πρέπει κάθε παίκτης να έχει δουλέψει και να δουλεύει σκληρά σε κάθε προπόνηση. Βασικό όμως της δικιάς μας ομάδας πέραν της ατομικής είναι η ομαδική δουλειά! Πράγμα το οποίο το δουλεύουμε τα τελευταία 3 χρόνια σε μεγάλο βαθμό».
-Η αλλαγή των προπονητών σας επηρέασε;
«Σίγουρα, οι διαδοχικές αλλαγές των προπονητών επηρέασε την ψυχολογία μας, όμως μπορέσαμε να το διαχειριστούμε και να προσαρμοστούμε στο πλάνο κάθε προπονητή».
-Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;
«Η ομάδα είναι πολύ δεμένη, το κλίμα εντός και εκτός γηπέδου είναι εξαιρετικό, οικογενειακό θα έλεγα , πράγμα που οφείλεται στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάθε παίκτη της ομάδας».

mara.jpg
-Σε σχέση με την προπέρσινη ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, η φετινή, τι διαφορές έχει;
«Δεν υπάρχουν πολλές διάφορες ανάμεσα στις 2 αυτές χρονιές και γιαυτο η ομάδα βρίσκεται εκεί που είναι! Το μόνο που διαφέρει είναι κάποια ονόματα παικτών που έχουν προστέθει και αφαιρεθεί».
-Πως κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;
«Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι ανεβασμένο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, η πλειοψηφία των ομάδων είναι ανταγωνιστικές και αρκετές ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε ανώτερες κατηγορίες.»
-Πόσο τιμητικό είναι να αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής στον Χαραυγιακό;
«Το να αγωνίζεσαι στο Χαραυγιακό είναι σίγουρα τιμητικό, καθώς η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Έχουν αγωνιστεί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και αυτό μας δημιουργεί ένα "ευχάριστο βάρος" διότι είμαστε υπεύθυνοι να γράψουμε την επόμενη σελίδα της ιστορίας του Χαραυγιακού.»

mar.jpg
-Από το φετινό πρωτάθλημα τι θα κρατήσεις;
«Θεωρώ πως η στιγμή που θα κρατήσω από το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει έρθει ακόμα. Αυτή η στιγμή θα έρθει όταν ο Χαραυγιακός στεφθεί ξανά πρωταθλητής»
-Ποιοι είναι οι στόχοι σου;
«Στόχος μου, αρχικά, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, θέλω να καταφέρω να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35