social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουστουμπάρδης: Ομάδα που σε βελτιώνει ο Απόλλωνας Χαλανδρίου

Κουστουμπάρδης: Ομάδα που σε βελτιώνει ο Απόλλωνας Χαλανδρίου

 Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις… ποδοσφαιρικές αλάνες της Αθήνας είναι πολλοί. 

Ωστόσο ένας από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει ακούει στο όνομα Ντέννις Κουστουμπάρδης.
Ο ικανότατος άσος με θητεία στον Απόλλωνα Χαλανδρίου δείχνει, παρότι μικρόσωμος, να μπορεί να αντεπεξέρχεται με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος στο σύλλογο των βορείων προαστίων.
Αναλυτικά
-Ντένις ποιος είναι ο λόγος που επέλεξες φέτος να αγωνιστείς στον Απόλλωνα Χαλανδρίου;
«Ο Απολλων Χαλανδριου ήταν η ομάδα που επέλεξα να αγωνιστώ καθώς πρόκειται για ένα οικείο περιβάλλον , οικογενειακό,που ταυτόχρονα  προσφέρει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού για τα ερασιτεχνικά δεδομένα και προωθεί νέους ποδοσφαιριστές όπως εμένα».
-Θεωρείς ότι ο Απόλλωνας μπορεί να βελτιώσει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που έχει φιλοδοξίες να κάνει το παραπάνω βήμα;
«Ο Απολλων Χαλανδριου μέσα από την φιλοσοφία του ,όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό ,ενθαρρύνει τα νέα παιδιά και τους δίνει της ανάλογες ευκαιρίες, γεγονός  που αποδεικνύεται από την σύσταση του ρόστερ της αντρικής ομάδας».
-Ποιοι είναι οι στόχοι σου;
«Ο βασικος μου στόχος είναι να βελτιώνομαι και να καταφέρω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας εκπληρώνοντας τους στόχους της . Βέβαια μεγάλος στόχος παραμένει να καταφέρω να παίξω στην Α’ εθνική κατηγορία»
-Εάν θα μπορούσες να σχολιάσεις τον Χρήστο Βλάχο, σε μια πρόταση, ποια θα επέλεγες;
«Ο Χρήστος Βλάχος είναι ένας άρτιος προπονητής με σύγχρονη φιλοσοφία»
-Ποιος ποδοσφαιριστής είναι το ίνδαλμα σου;
«Το ίνδαλμα μου μεταξύ άλλων είναι ο Μεσσι λόγω της ευφυΐας του»
-Ποια ομάδα σου έκανε εντύπωση φέτος από τον τρόπο παιχνιδιού της;
«Η ομάδα που με εντυπωσίασε με τον τρόπο παιχνιδιού της ήταν τα Σούρμενα  και γι’ αυτό έγινε ένα  δυνατό παιχνίδι μεταξύ μας».
-Ποιος επιθετικός σε δυσκόλεψε
«Αντιμετώπισα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές φέτος με πιο δύσκολο τον Καλέργη από την Διάνα Ηλιουπολης»
-Πως κρίνεις την πορεία σας
«Δεν μπορώ να κρύψω ότι η πορεία μας μέχρι τώρα ήταν κατώτερη των προσδοκιών γιατί πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου αλλά είμαστε μια ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα άρα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»
-Θεωρείς ότι το απελευθερωμένο παιχνίδι που παίζεται το οποίο βασίζεται στα αρχές του σύγχρονου ποδοσφαίρου, σας έχει στοιχίσει
«Την ποδοσφαιρική μας φιλοσοφία την στηρίζω μέχρι τέλους , ακόμα κι αν έχει κοστίσει σε κάποια αποτελέσματα το μακροπρόθεσμο όφελος που έχουμε αποκομίσει δεν μπορεί να συγκριθεί με λίγες ήττες .»
-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοιο
«Σχετικά με τον Κορωνοϊο έχω να υπενθυμίσω ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι πάνω απ’ όλα και ότι η υγεία μας υπερέχει αυτού . Θα βρούμε άπλετο χρόνο να καλύψουμε το έδαφος  που χάσαμε» 
-Ποια είναι η φιλοσοφία του Απόλλωνα Χαλανδρίου
«Η φιλοσοφία του Απόλλωνα είναι ,μέσα από τις ακαδημίες  στις οποίες τα παιδιά μαθαίνουν να ευχαριστιούνται το παιχνίδι και όχι να κερδίζουν , να στελεχωθεί η αντρική ομάδα και τα παιδιά που ξεχωρίζουν να συνεχίσουν την πορεία τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες ... Γι’ αυτό εξάλλου δεν είναι λίγη αυτοί που προτιμούν την συγκεκριμένη ομάδα»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35