social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζευγίτης: «Για εμένα το πιο δίκαιο είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Ζευγίτης: «Για εμένα το πιο δίκαιο είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

 Σίγουρα ο Γιάννης Ζευγίτης είναι ένα πρόσωπο που έχει δώσει πολλά στη Διάνα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και η αλήθεια είναι ότι το άθλημα έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους.

Ο ίδιος όπως και όλοι οι Έλληνες παρακολουθεί τις εξελίξεις με αγωνία με την επιθυμία του ίδιου είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με όσο το δυνατόν τις πιο λίγες απώλειες.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Ζευγίτη ο οποίος εξέφρασε την προσωπική του άποψη για την πανδημία και την ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος λέγοντας
«Για εμένα το πιο δίκαιο είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, περισσότερο για τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο και σωτηρία. Από εκεί και πέρα θέλω να συμπληρώσω ότι ανάλογα με το πότε θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, θα πρέπει να δοθεί ανάλογος χρόνος για την έναρξη της επόμενης σεζόν».

Για το αν θεωρεί την ομάδα του ότι αποτελεί φαβορί για την άνοδο;

Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ Ρουφ είναι το πρώτο φαβορί. Νομίζω ότι δεν μπορεί να κανείς να το αμφισβητήσει. Όμως όσο έχουμε πιθανότητες θα τις διεκδικήσουμε».
Τη νέα χρονιά θα παραμείνετε στο σύλλογο;
«Θα το δούμε αυτό. Ακόμη είναι νωρίς.»
Τι μήνυμα στέλνετε στον κόσμο;
«Να κάνει λίγο ακόμη υπομονή και θεωρώ ότι το Μάιο θα είναι καλύτερα τα πράγματα βάσει της ενημέρωσης που έχουμε. Πάντα όμως θα υπάρχει ο κίνδυνος»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35