social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νταγιάκος: Η ΕΠΣΑ θα κάνει τις σωστές ενέργειες

Νταγιάκος: Η ΕΠΣΑ θα κάνει τις σωστές ενέργειες

 Το δικό του μήνυμα για την πανδημία του Κορωνοϊου έστειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟ Καματερού, Ανδρέας Νταγιάκος.

Ο ίδιος στάθηκε στις δύσκολες ημέρες που περνάμε αλλά και στις αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν.
Αναλυτικά
Ήδη διανύουμε τον δεύτερο μήνα καραντίνας και η αναστολή των πρωταθλημάτων συνεχίζεται με αθλητές, παράγοντες, γονείς και φιλάθλους να προσμένουν την άρση του lockdown την επιστροφή όλων στη κανονικότητα. Πόσο κανονικότητα μπορεί να είναι η μετά covid-19 εποχή; Είναι κάτι που αρχίζει να απασχολεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη καθώς η επόμενη μέρα δείχνει να είναι κοντά χωρίς ακόμα να μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβια ημερολογιακά. Πως όμως πρέπει να γίνει η επιστροφή και με ποια κριτήρια;
Βασικά πρέπει να ληφθεί υπόψη η εννεάμηνη προσπάθεια των ανθρώπων και επίσης ότι μας απομένουν οχτώ αγωνιστικές στην Α και Β και επτά στη Γ καθώς επίσης και μια ξεκάθαρη επιθυμία όλων να απολάβουν ότι πραγματικά έχουν ως αυτή τη στιγμή κερδίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Με αυτά τα δεδομένα θα μπορούσε να ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία δέκα ημερών και εν συνεχεία επανέναρξη των αγώνων με κλειστές πόρτες και πραγματοποίηση αυτών Τετάρτη και Κυριακή για τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Έτσι και η κατάσταση ελπίζω να έχει ομαλοποιηθεί αλλά και θα δοθεί η δυνατότητα να χαρούν οι φίλαθλοι τα υπόλοιπα παιχνίδια και οι πρωταθλητές να ανακηρυχτούν στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος πως η ΕΠΣΑ θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να λυθεί το θέμα. Μένουμε σπίτι και ελπίζουμε σε σύντομη λήξη της πανδημίας.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΑΓΙΑΚΟΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35