social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΟ Ρουφ: Η εύστοχη επιλογή των μικρών και ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν

ΠΑΟ Ρουφ: Η εύστοχη επιλογή των μικρών και ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν

 Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και δεν έχει καλούς μικρούς, δύσκολα πετυχαίνει.

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μην το γνωρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΟ Ρουφ, Θοδωρής Κουνάδης. Ο έμπειρος παράγοντας που παράγει έργο τα τελευταία χρόνια, βλέπει τις ακαδημίες του να δουλεύουν όπως έχει ονειρευτεί ο ίδιος και ήδη η ιστορική ομάδα ετοιμάζει την επόμενη γενιά παικτών που θα πάρουν τα προσεχή έτη το σωματείο στις πλάτες του. Ας μείνουμε όμως στην ανδρική ομάδα και στις επιλογές της διοίκησης Ρουφ. Αρχικά, αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων για τον σύλλογο του κέντρου είναι ο Ανδρέας Τεττέι. Ο γεννηθείς το 2001 μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις υποδομές του σωματείου και ήδη τα τελευταία χρόνια έχει πάρει φανέλα βασικού... σπίτι του. Ο Τεττέι δεν αγωνίζεται απλά διότι είναι ποδοσφαιριστής που πιάνει θέση μικρού στο αρχικό σχήμα, αλλά διότι τα σωματικά του προσόντα και η ποιότητα του είναι εμφανής και δείχνει ότι έχει όλα τα εφόδια για να προχωρήσει.

Ας μείνουμε όμως στην ανδρική ομάδα και στις επιλογές της διοίκησης Ρουφ.

Αρχικά, αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων για τον σύλλογο του κέντρου είναι ο Ανδρέας Τεττέι. Ο γεννηθείς το 2001 μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις υποδομές του σωματείου και ήδη τα τελευταία χρόνια έχει πάρει φανέλα βασικού... σπίτι του. Ο Τεττέι δεν αγωνίζεται απλά διότι είναι ποδοσφαιριστής που πιάνει θέση μικρού στο αρχικό σχήμα, αλλά διότι τα σωματικά του προσόντα και η ποιότητα του είναι εμφανής και δείχνει ότι έχει όλα τα εφόδια για να προχωρήσει.

Φέτος μάλιστα, ο Τεττέι έχει πετύχει 9 τέρματα έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Σε αυτό οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή του Βοτανικού, Θωμά Μανώλη, ο οποίος ήταν προπονητής του στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ και τον ανέδειξε καθώς και στο επιτελείο του Γιάννη Ντάκουρη και Αντώνη Κουσουρίδη, οι οποίοι έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μια ακαδημία πρότυπο.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Σπύρος Βενάρδος (γεννηθείς το 1999). Ο ακραίος χαφ που θυσιάστηκε να αγωνιστεί στην γραμμή της οπισθοφυλακής, αποκτήθηκε από το Χαλάνδρι και ήδη έχει ανεβάσει τις μετοχές του

στο μέγιστο βαθμό στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με τις εμφανίσεις του. Ο ΠΑΟ Ρουφ στο πρόσωπο του βρήκε έναν ικανότατο ακραίο μπακ που αναμένεται να καθιερωθεί στην ιστορική ομάδα.

Το τρίτο… λαυράκι είναι από τα Γιάννινα και ακούει στο όνομα Ιάσονας Ψαρράς.

Αποκτήθηκε από το καλοκαίρι και εφόσον του ζητηθεί προσφέρει λύσεις και αποτελεί ένα καλοκουρδισμένο εργαλείο στη φαρέτρα του ΠΑΟ Ρουφ.

Έχει παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θετική περίπτωση και ο νεαρός Παναγιώτης Ζευκιλής που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Θρίαμβο Αθηνών και ο 99άρης άσος έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτό δείχνει ότι ο ΠΑΟ Ρουφ αποτελεί μια ομάδα που παράγει συνεχώς και εξελίσσει ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι Μάκης Κουνάδης (τερματοφύλακας και αρχηγός), Θωμάς Μπένα, Γιώργος Γαλάνης, Μάριος Τομπουλίδης, Βασίλης Παππάς που αποτελούν μέλη της α' ομάδας προέρχονται από τα σπλάχνα των κόκκινων καθώς και ο Θοδωρής Μπέρτζος που αγωνίζετια δανεικός στην ΑΕ Μοσχάτου.

Τρανό παράδειγμα αποτελούν επίσης και οι ποδοσφαιριστές που έκαναν το μεγάλη βήμα στην καριέρα τους όπως οι Σταύρος Πεταυράκης που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, οι Θάνος Καπουράνης και Γιάννης Ασλανίδης που πήγαν ΟΦΗ, Μιχάλης Μανιάς που μεταγράφηκε σε Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης και ο τερματοφύλακας, Κώστας Κοντοπίδης που μετακινήθηκε από τον ΠΑΟ Ρουφ στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον βρίσκεται στον Ηλυσιακό

Τέλος τελευταία μεγάλη επιτυχία αποτελεί η συμμετοχή σε επίπεδο Super League του τερματοφύλακα, Νίκου Κουσιάδη που ξεκίνησε από το Ρουφ και ανήκει στον Παναιτωλικό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35