social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγγελος Φατούρος: Ο Παπάγος καλύπτει τα... θέλω μου

Άγγελος Φατούρος: Ο Παπάγος καλύπτει τα... θέλω μου

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στον 2ο όμιλο με τη φανέλα του Παπάγου είναι ο Άγγελος Φατούρος.

Ο ικανότατος άσος μίλησε στο «Αθλητικό Πνεύμα» για τις επιδόσεις του με τους στρατηγούς, την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις που αφορούν το κομμάτι κορωνοιος.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις την πορεία του Παπάγου;

Νομίζω η πορεια της ομάδας φέτος είναι αρκετά ικανοποιητική. Άλλωστε η 8η θεση στην οποία βρίσκεται ο Παπάγος αυτή τη στιγμή για μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία που έχει ως στόχο την παραμονή είναι πολύ τιμητική. Αν και δε ξεκινήσαμε πολύ καλά σιγά σιγά η ομάδα προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της Α κατηγορίας, βρήκε την αγωνιστική της ταυτότητα και άρχισε να είναι πιο αποτελεσματική στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι αφήναμε πίσω γρήγορα κάποια άσχημα αποτελέσματα για μας και παρουσιαζομασταν ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια.

-Η νέα σεζόν θα σε βρει στο σύλλογο;

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τη νέα σεζόν αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παπάγο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα είμαστε μια οικογενεια όλοι, παίχτες προπονητες διοίκηση κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα, ενώ και αγωνιστικά έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε την ποιοτητα να είμαστε μια ανταγωνιστή ομάδα στην Α κατηγορία. Επομένως αυτή τη στιγμή θα έλεγα πως θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Παπάγο και τη νέα σεζόν.

-Η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο πως είναι;

Ζούμε γενικά μια πρωτόγνωρη κατάσταση με πολλά πράγματα να έχουνε αλλάξει στην καθημερινότητα μας. Όλοι μας προσπαθούμε να προσαρμοστουμε στα νέα δεδομένα. Σίγουρα μου έχει λείψει η προπόνηση με τους συμπαίκτες μου, η προετοιμασία και η προσμονή για τον αγώνα της Κυριακής και γενικά η αγωνιστική δράση. Προσωπικά προσπαθώ να γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά και ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση το συντομότερο δυνατό και με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.

-ΤΙ θα άλλαζες σε περίπτωση που ξεκινούσε άμεσα η σεζόν;

Ανεξάρτητα απ το αν θα ξεκινήσει άμεσα η σεζόν, θεωρώ ότι το ζήτημα του γηπέδου είναι αυτό που απασχολεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια όσους ασχολούνται με την ομάδα του Παπάγου, καθώς η φυσική έδρα της ομάδας, πάρα τις εξαγγελίες των αρμοδιων για ανακατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, παραμενει ανίκανη να φιλοξενήσει αγώνες, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Χολαργού Β' που χρησιμοποιεί η ομάδα ως έδρα βρίσκεται σε κακη κατάσταση. Είναι ένα θέμα που ευελπιστώ να λυθεί σύντομα.

-Σκέφτεσαι να ασχοληθείς με το επάγγελμα του προπονητή;

Όχι έχω εδώ και χρόνια επιλεξει άλλο επαγγελματικό δρόμο.

-Τι είναι αυτό που ξεχώρισες φέτος

Θα έλεγα το γεγονός ότι όλες οι ομάδες του ομίλου μας ήταν αρκετά ανταγωνιστικες και αυτό έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα με παιχνίδια δυνατά και αμφίρροπα. Και αυτό αντικατοπτριζεται και από την βαθμολογία όπου αν εξαιρέσεις την πρώτη 5αδα όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35