social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 Φύτρος: «Δικαίωση για τον περσινό –άδικο- υποβιβασμό»

Φύτρος: «Δικαίωση για τον περσινό –άδικο- υποβιβασμό»

Προσπάθησε, μόχθησε όμως κατά κοινή ομολογία ο Χαραυγιακός με τη σταθερότητα που έδειξε, δικαίως χαρακτηρίζεται ως η ομάδα πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο πρόεδρος, Μανώλης Φύτρος και οι συνεργάτες του θα έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, δηλαδή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον επιτυχημένο παράγοντα του σωματείου λέγοντας: «Συγχαρητήρια στους τρεις προπονητές που συνεργαστήκαμε φέτος, τον κ. Ρόπα, τον κ. Μαντζούνη και τον κ.Χατζηαλέξη. Προσπάθησαν και είχαν τη δική τους συμβολή ο καθένας με το δικό του τρόπο. Παράλληλα, συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τον κοσμο της ομάδας. Πλέον ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρόνια. Δικαιωθήκαμε για τον άδικο  υποβιβασμό της περσινής περιόδου.  Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου: τον κ. Ρήγα, τους δυο αντιπροέδρους τους κυρίους Κουντουριώτη-Κουνέλη, την κα. Καλυβιώτου, τον κ. Κορνταντωνόπουλο, τον κ. Καμπύλη, τον κ. Νταμάνη που ήταν μορφή για τα αποδυτήρια καθώς και όλα τα πρόσωπα που ήρθαν αλλά για τους δικούς τους λόγους αποχώρησαν».

Ερωτηθείς εάν περίμενε τόσο γρήγορη επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες ο κ. Φύτρος δήλωσε «Το καλοκαίρι αυτό το στόχο θέσαμε, τον πετύχαμε και είμαστε χαρούμενοι».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35