social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλωνας Χαλανδρίου: Έχουμε την πεποίθηση ότι η ΕΠΣΑ θα πράξει το καλύτερο δυνατό

Απόλλωνας Χαλανδρίου: Έχουμε την πεποίθηση ότι η ΕΠΣΑ θα πράξει το καλύτερο δυνατό

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Απόλλωνας Χαλανδρίου, μια ημέρα, μετά τις αποφάσεις της ΕΠΟ για επικύρωση της βαθμολογίας στα τοπικά πρωταθλήματα, κάνει σαφές το πλάνο του για τη νέα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η νεανική ομάδα τονίζει ότι μπαίνει σε ισχύ ο προγραμματισμός για τη σεζόν 2020-2021 έχοντας την πεποίθηση ότι η ΕΠΣΑ θα πράξει το καλύτερο δυνατό για ένα ανταγωνιστικό, ασφαλές και ποιοτικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά

Ο Απόλλων Χαλανδρίου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να διακόψει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Η απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, με επικύρωση των βαθμολογιών όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί ως την 22η αγωνιστική, σφραγίζει την παρουσία του Απόλλωνα Χαλανδρίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Α’ Αθηνών. Με την πεποίθηση ότι η ΕΠΣΑ θα πράξει το καλύτερο δυνατό για τα πρωταθλήματά της, την ευχή ότι ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα και την ελπίδα ότι τη νέα σεζόν θα παιχτεί ποδόσφαιρο, η διοίκηση ξεκινά τον προγραμματισμό της, παραμένοντας πιστή στο μακροχρόνιο πλάνο που έχει ως στόχο την καθιέρωση του συλλόγου στην Α’ Κατηγορία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35