social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναγόπουλος: «Για Αυτό Αποχώρησα Από Τον Ποδοσφαιρικό Γ.Σ Ηλιούπολης»

Παναγόπουλος: «Για Αυτό Αποχώρησα Από Τον Ποδοσφαιρικό Γ.Σ Ηλιούπολης»

Σε βαρυσήμαντες δηλώσεις για τους λόγους της αποχώρησης του από την ομάδα της καρδιάς του προχώρησε ο γνωστός Ηλιουπολίτης επιχειρηματίας Φώτης Παναγόπουλος.

Ο Παναγόπουλος, που βρίσκόταν μαζί με τους συνεργάτες του στο τιμόνι της ομάδας για 2 χρόνια, μίλησε αποκλειστικά στο ilioupolinews.gr για τον κύριο λόγο της φυγής του από το ποδοσφαρικό τμήμα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Πριν 3 μήνες, περίπου, ο προεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Συλλόγου μας ζήτησαν με επιτακτικό τρόπο να αναλάβουμε τα έξοδα των δικηγόρων για το παιδάκι που έχασε την ζωή του στο Δ’ Δημοτικό Ηλιούπολης το 2013. Αυτόματα αν δεχόμασταν την πίεση αυτή του προεδρείου αναλαμβάναμε και την αστική ευθύνη του τραγικού περιστατικού, ενώ δεν είχαμε καμία εμπλοκη στην υπόθεση», συμπληρώνοντας πως «H ηθική και οι αξίες που χαρακτηρίζουν τόσο εμένα όσο και τους συνεργάτες μου δεν μας επέτρεπαν να αντιδικήσουμε με την οικογένεια ενός αδικοχαμένου παιδιού. Δεν πρόκειται να βρεθώ ποτέ αντιμέτωπος με γονείς που έχασαν το σπλάχνο τους. Εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν όσοι είχαν την ευθύνη.».

Ο κ. Παναγόπουλος τόνισε επίσης πως τα υπόλοιπα εσωτερικά θέματα αψιμαχιών στον Σύλλογο θα λυθούν «εν οίκω» και σύντομα όσοι ευθύνονται για την αποχώρηση του ποδοσφαιρικου ΔΣ θα λογοδοτήσουν στους υποστηρικτές της ομάδας.

πηγή: ilioupolinews.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35