social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Κωνσταντινίδης επιστρέφει στον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ο Κωνσταντινίδης επιστρέφει στον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ο γυμναστής Γιώργος Κωνσταντινίδης επιστρέφει στον Απόλλωνα Χαλανδρίου μετά από 6 χρόνια! Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώνεται το «παζλ» του τεχνικού τιμ. 

Η διοίκηση του Απόλλωνα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του γυμναστή Γιώργου Κωνσταντινίδη! Ο Γιώργος ήταν ο γυμναστής της ομάδας από τον Ιανουάριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2014, όταν με προπονητή τον Γιώργο Αλεξόπουλο ανέβηκε δύο σερί χρονιές (2011-12 & 2012-13) και έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Αθηνών, έχοντας ως… κεντρικό σύνθημα το ‘Vamos αλάνια vamos’!

Η τεχνογνωσία του, το πάθος για τη δουλειά του και η αγάπη του για την ομάδα, με ανθρώπους της οποίας έχει αποκτήσει πολύ δυνατούς δεσμούς, εκτιμούμε πως θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην περαιτέρω εξέλιξη, ατομική και ομαδική, των ποδοσφαιριστών μας. Υπενθυμίζουμε πως είχαν προηγηθεί η ανανέωση του προπονητή Χρήστου Βλάχου και του προπονητή τερματοφυλάκων Ανδρέα Ντούση, καθώς και η αναβάθμιση του Μίμη Μπρούσαλη σε βοηθό προπονητή, σε ένα τεχνικό τιμ που ήδη δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο σχεδιασμό της νέας σεζόν. Καλή επιστροφή Γιώργο, με υγεία και πολλές επιτυχίες!


Σχετικά άρθρα

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Ψηλά στη λίστα ο Ντάκουρης

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Χρήσης Απινιδωτή

Ζουμπουνέλης: Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη Καλαμακίου, δικαιούμασταν κάτι (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35