social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέση Κηπούπολης: Δεν αποδεχόμαστε την αποχώρηση του κ. Φιλίππου

Θέση Κηπούπολης: Δεν αποδεχόμαστε την αποχώρηση του κ. Φιλίππου

Η είδηση περί αποχώρησης του Δημήτρη Φιλίππου μετά από 26 χρόνια (!) από τον ΑΟ Κηπούπολης τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προκάλεσε τριγμούς στα ενδότερα του σωματείου.

Ενδεικτική είναι και η θέση της ομάδας των δυτικών προαστίων, όπου με ανακοίνωση της, έδειξε ότι δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση του έμπειρου προπονητή.

Στο κείμενο χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι υπάρχει αμέριστη στήριξη προς το πρόσωπο του κ. Φιλίππου και ότι θα γινει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για ακόμη μια σεζόν.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της Κηπούπολης.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του ΑΟ Κηπούπολης δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ταχθεί υπέρ της αποχώρησης του Δημήτρη Φιλίππου από την τεχνική ηγεσία. Ο κ. Φιλίππου έχει μια ιστορία στο σύλλογο αφού έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία των τελευταίων χρόνων με τη δουλειά του. Όπως γίνεται αντιληπτό, η λέξη "στήριξη" είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να εκφράσουμε για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία εκλογών όπως έχουν οριστεί για τις 3/6 και δηλώνουμε κατηγορηματικά το εξής: Για εμάς είναι ευχής έργον η σημαία του συλλόγου να συνεχίσει στον ΑΟ Κηπούπολης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35