social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαζύγιο με Κουνάδη το Καματερό

Διαζύγιο με Κουνάδη το Καματερό

Αποτέλεσε ένα πρόσωπο που προσέφερε πολλά στο Καματερό ωστόσο από εδώ και στο εξής δεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουνάδη ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους νερατζούρι μετά από αρκετά χρόνια αφήνοντας πίσω του σπουδαίο έργο.

Πάντως η κίνηση αυτή προκαλεί έκπληξη αφού πριν από λιγο καιρό είχε ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο ίδιος μάλιστα με δηλώσεις του στο soccerlive.gr τονίζει:

Ευχαριστώ πολύ το Δ.Σ. του Π.Α.Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΎ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου παρείχε αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου Αντώνη Βαζλαμσντζη, Διονύση Παππά, Άγγελο Κωνσταντόπουλο,τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Γκαδολο και τον φροντιστή της ομάδας Μανώλη Σπανό, για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αληθινούς πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά κατάφεραν να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Εύχομαι και ελπίζω πάντα επιτυχίες.

Με τιμή Κουνάδης Νίκος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35