social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μήνυμα αποχώρησης του Γιώργου  Καρατζά από τη Νέα Ιωνία

Μήνυμα αποχώρησης του Γιώργου Καρατζά από τη Νέα Ιωνία

Με τοποθέτηση του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook ο Γιώργος Καρατζάς έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας.

Στο κείμενο ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε κάνοντας λόγο ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος αθλητικής ζωής.

Το κείμενο με την ανάρτηση του κ. Καρατζά

Ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας, ήρθε η στιγμή της αποχώρησης. Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, ένα όμορφο ταξίδι της αθλητικής μου ζωής. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους που ήταν πάντα δίπλα μας. Όλες τις διοικήσεις που συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ελμαλογλου Μάκη και Αδαμαντίδη Μιχάλη που μου ανέθεσαν την τύχη της ομάδας την φετινή χρονιά. Τον φροντιστή κ. Βλασερο Θύμιο και τον κ. Έξαρχο Άκη πιστό φίλο της ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους συνεργάτες μου κ. Ναυπλιώτη Μάνθο και κ. Μπακη Τάκη. Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω σε δύο ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με έκαναν οικογένεια τους, τον κ. Χατζηχαραλαμπους Σάββα και τον κ. Χατζηγιακουμιδη Γιώργο. Για το τέλος αφήσα τους κομάντος μου, τους ποδοσφαιριστές. Τους ευχαριστώ θερμά που με εμπιστεύτηκαν και όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας ένα δύσκολο έργο, να υπηρετήσουμε με συνέπεια μια μεγάλη και ιστορική ομάδα.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ η ομάδα, με την αξία διοίκηση της, να επιτύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστεί πάντα με ήθος και συνέπεια.

akartz.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35