social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τράχωνες: Γιώργο Παπακωστούλη ήταν τιμή και κέρδος για το σύλλογο που σε είχε σχεδόν δυο χρόνια

Τράχωνες: Γιώργο Παπακωστούλη ήταν τιμή και κέρδος για το σύλλογο που σε είχε σχεδόν δυο χρόνια

 Με ένα εξαιρετικό τρόπο οι Τράχωνες θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον απερχόμενο προπονητη, Γιώργο Παπακωστούλη.

Αναλυτικά 

Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τα κατάλληλα λόγια που απαιτούνται για να δικαιολογήσεις τις αιτίες ενός χωρισμού… και πιο συγκεκριμένα για να αιτιολογήσει η Διοίκηση του ΑΟ Τραχώνων Αλίμου τη λήξη συνεργασίας με τον εξαίρετο άνθρωπο, προπονητή και συνεργάτη Γιώργο Παπακωστούλη!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και εμείς σαν διοίκηση γνωρίζουμε τους λόγους του χωρισμού και εκείνος.. και το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι από κοινού συμφωνήσαμε ότι είναι η πιο ιδανική χρονικά στιγμή για ένα «βελούδινο» διαζύγιο.

Λένε ότι κάθε αρχή έχει και ένα τέλος στη συγκεκριμένη όμως στιγμή μπορεί να ισχύει και το αντίθετο ότι από κάθε τέλος μπορεί ενίοτε να δοθεί υπόσχεση για μία νέα αρχή ένα νέο ξεκίνημα στο μέλλον, με ιδανικότερες συνθήκες και για τον σύλλογο και για τον ίδιο τον άξιο προπονητή. Η τεχνογνωσία του, ο επαγγελματισμός του και το θαυμάσιο ποδόσφαιρο που δίδαξε και πρόσφερε μαζί με τους ποδοσφαιριστές τους όλη τη χρονιά, άφησε σαφές στίγμα σε αυτήν την άδοξα ημιτελή αγωνιστική σεζόν.

Γιώργο Παπακωστούλη ήταν τιμή και κέρδος για το σύλλογο που σε είχε σχεδόν δυο χρόνια στο τιμόνι του και η πίστη μας σε σένα για μια σπουδαία μελλοντική προπονητική καριέρα να σε συντροφεύει πάντα. Και αν οι καιροί, οι συνθήκες, και η μοίρα στο μέλλον ευνοήσουν… να το ξέρεις ότι η σημερινή διοίκηση των Τραχώνων και ο Πρόεδρος της θα είναι πάντα για σένα η ποδοσφαιρική σου οικογένεια, από καρδιάς κάθε ευχή για ένα μέλλον που πραγματικά αξίζεις.

Η Διοίκηση του

Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου


Σχετικά άρθρα

Σαρωνικός Αναβύσσου: Η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Παπακωστούλης: Έχουμε τη δυναμική, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Τραχωνες: Σε καλό κλίμα η συνάντηση διοίκησης-Παπακωστούλη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35