social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγία Παρασκευή: Με αλλαγές σε πρόσωπα το νέο διοικητικό συμβούλιο

Αγία Παρασκευή: Με αλλαγές σε πρόσωπα το νέο διοικητικό συμβούλιο

Νέος αέρας πνέει πλέον στην Αγία Παρασκευή όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Το soccerlive.gr έχει τις εξελίξεις και σας μεταφέρει ότι στις επερχόμενες εκλογές αναμένεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο.

Συγκεκριμένα, επιφανείς επιχειρηματίες από την περιοχή ετοιμάζονται να εισχωρήσουν στη νέα διοίκηση και να δημιουργήσουν μια ομάδα σε στέρεες βάσεις, συνεχίζοντας το εξαιρετικό έργο της τωρινής διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που επιστρέφει είναι ο Τριαντάφυλλος Τσέκουρας που είχε διετελέσει γενικός αρχηγός στην επαγγελματική Γ' Εθνική, ενώ οι Δημήτρης Γκόφας (γιος του προπονητή της ΑΟΝ Αρτάκης, ο οποίος στον πάγκο της "Σαντα" έγραψε ιστορία καθώς η ομάδα βίωσε την περίοδο εκείνη τις καλύτερες στιγμές της) και ο επιχειρηματίας Κώστας Αλαφούζος είναι ακόμη δυο στελέχη που αναμένεται να βρίσκονται στη διοίκηση.

Ο τελευταίος μάλιστα δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη Σάντα.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρόσωπα από την τωρινή διοίκηση που θα παραμείνουν στο νέο σχήμα θα είναι ο γενικός αρχηγός, Μάριος Τζώρτζης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιάννης Συριόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Κοσκινάς και η υπεύθυνη γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, Λιτσα Κουφουλουκα. 

Ο Κώστας Αλαφούζος

alafouzos.jpg


Σχετικά άρθρα

Νέο βήμα τίτλου για την Αγία Παρασκευή, 0-3 το Περιστέρι

Τα στατιστικά της Διάνας τις 7 πρώτες αγωνιστικές

Νέα μεγάλη κίνηση με Τσουκαλά ο Άρης Πετρούπολης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35