social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αντώνης Παρασκευόπουλος νέος γενικός αρχηγός στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Ο Αντώνης Παρασκευόπουλος νέος γενικός αρχηγός στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Tο νέο πόστο του πρώην προπονητή των ακαδημιών τους, Αντώνη Παρασκευόπουλου, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Λιοσίων, που είναι πλέον γενικός αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Αντώνη Παρασκευόπουλου.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ

Ένα ταξίδι η ενασχόληση μου με τις Ακαδημίες του συλλόγου έφτασε στο τέλος της. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί τους και που η συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν άψογη.
Δεν σας κρύβω ότι υπήρξαν και καλές αλλά και κακές στιγμές , εγώ κρατάω μέσα μου μόνο τις καλές καθώς και την αγάπη που πήρα όλα αυτά τα χρόνια από τα παιδιά και τους γονείς .
Μου προτάθηκε από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. να αναλάβω ως Γενικός Αρχηγός της ομάδας μία θέση τιμητική για μένα αλλα με μεγάλο βάρος αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία και την αναγνώριση αυτού του συλλόγου από όλους εκείνους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Επειδή σαν άτομο μου αρέσουν οι καινούργιες προκλήσεις θα προσπαθήσω να δικαιώσω αυτούς τους ανθρώπους που επέλεξαν να μου προτείνουν αυτή την θέση και να είναι σίγουροι ότι θα κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα.
Σας ευχαριστώ όλους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35