social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει με Μαντζούνη η Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Συνεχίζει με Μαντζούνη η Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Παρότι η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς την περίμεναν λόγω κορωνοϊου διοίκηση και τεχνικό επιτελείο στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, άπαντες κοιτάζουν την επόμενη ημέρα που θα βρει το σύλλογο να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Σκοπός αποτελεί η καθιέρωση στην Α’ κατηγορία και για να γίνει αυτό θα πρέπει αρχικά, η ομάδα των νοτίων προαστίων να αποκτήσει διάρκεια και να έχει στο δυναμικό της ανθρώπους που γνωρίζουν την κατηγορία. Η αρχή λοιπον έγινε με το θέμα του προπονητή, με την διοίκηση Τσακόγιωργα να έρχεται σε συμφωνία με τον Ανδρέα Μαντζούνη, με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν. Ο έμπειρος προπονητής που ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη συγκυριακά στιγμή, κατάφερε να την διατηρήσει στην κατηγορία, και οι ιθύνοντες της ομάδας θεώρησαν ότι είναι πλέον το κατάλληλο πρόσωπο για να οδηγήσει τη Θύελλα στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών οριστικοποιήθηκε σήμερα με τους Τάσο Τσακόγιωργα και Ανδρέα Μαντζούνη να δίνουν τα χέρια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35