social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένει στον Ιάσονα ο Νίκος Κεφαλάς

Παραμένει στον Ιάσονα ο Νίκος Κεφαλάς

Την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή των ακαδημιών, Νίκου Κεφαλά, ανακοίνωσε η διοίκηση του Α.Ο. Ιάσων, για την νέα αγωνιστική σεζόν 2020/21.

Ως γνωστόν, για να λειτουργήσει σωστά ένα ποδοσφαιρικό σωματείο και να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό μέλλον του, θα πρέπει να έχει ισχυρές βάσεις και σωστά δομημένες ακαδημίες. Αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει και η ομάδα του Ιλίου, κρατώντας και για του χρόνου τον Νίκο Κεφαλά.

Ο έμπειρος κόουτς και κάτοχος UEFA B, θα αναλάβει τα τμήματα των Κ14 και Κ16, ενώ θα συμβάλλει και στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας, στο δύσκολο έργο που θα έχει στην Α' ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά:

Μία από τις σημαίες του συλλόγου μας και βασικό στέλεχος στην μεγάλη οικογένεια μας ,ο Νίκος Κεφαλάς, παραμένει για ακόμη μία χρονιά στη δύναμη μας με σκοπό να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο coach,κάτοχος UEFA B θα αναλάβει την Κ14 , θα είναι στο team της Κ16 ενώ θα έχει και ρόλο στην αντρική ομάδα έχοντας κερδίσει δίκαια τον σεβασμό όλων μας στον σύλλογο.

#WeAreIason


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35