social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Κώστας Λάππας από την Κηπούπολη

Τέλος ο Κώστας Λάππας από την Κηπούπολη

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν ο Κώστας Λάππας είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 30χρονος στόπερ έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κηπούπολης στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων, και ήδη μπορεί να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Σταθερός, αρχοντικός και απόλυτα προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Λάππας έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε η Κηπούπολη να δημιουργήσει μια άμυνα από… ατσάλι που δέχονταν δύσκολα γκολ. Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του Λάππα στην Κηπούπολη καθώς την πρώτη του σεζόν πανηγύρισε άνοδο από την B’ ΕΠΣΑ.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Ένωση Βοτανικού και Πετράλωνα μετρώντας γεμάτες σεζόν.

Ο ίδιος μετά την αποχώρηση του τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή κ. Φιλίππου που με εμπιστεύτηκαν πέρσι καθώς και τους συμπαίκτες μου για αυτά που καταφέραμε φέτος. Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο της ομάδας γιατί χωρίς αυτόν φέτος τα πράγματα θα ηταν δυσκολότερα για εμας. Καλή συνέχεια λοιπόν και εύχομαι η ομαδα να συνεχίσει ετσι γιατί τα καλύτερα ειναι μπροστά της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη αρκετές ομάδες έχουν επικοινωνήσει με τον Κώστα Λάππα, με την έμπειρο αμυντικό να έχει ως βασική προτεραιότητα τη μετακίνηση του σε ομάδα της Α' ΕΠΣΑ. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35