social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ουσιαστική κίνηση με Σκούμα στο Χολαργό

Ουσιαστική κίνηση με Σκούμα στο Χολαργό

Στο Χολαργό η διοίκηση της ομάδας είναι δεδομένο ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου οι κυανόλευκοι να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και τη νέα περίοδο. 

Αλλωστε, η ομάδα των βορείων προαστίων δικαίως χαρακτηρίζεται την τελευταία 20ετία ως μία παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας κάνοντας πρωταθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια.

Οι κινήσεις που θα γίνουν φέτος θα είναι προσεγμένες και ουσιαστικές ούτως ώστε ο προπονητής Βασίλης Παπαδόπουλος να έχει στα χέρια του ένα αξιόλογο ρόστερ που θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή ανταγωνιστικό πρόσωπο και θα παίζει για τη νίκη. 

Μετά λοιπόν τις πρώτες ανανεώσεις έχουμε και μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία που την πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η διοίκηση της ομάδας.

Κάτοικος Χολαργού τη νέα περίοδο θα είναι ο Χρήστος Σκουμας.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός που την περσινή χρονιά φορούσε τη φανέλα του Αθηναϊκού αποδέχτηκε την πρόταση των ανθρώπων του Χολαργού και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με την ιστορική ομάδα.

Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται ως επιτυχία από τους κυανόλευκους καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας αφού προέρχεται από γεμάτες σεζόν.

Ο Σκουμας ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Αθηναΐδας, λίγο πριν μεταπηδήσει στην ΑΕ Χαλανδρίου κατακτώντας το κύπελλο ΕΠΣΑ. 

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έγινε όταν πήρε μεταγραφή στον Αήττητο Σπατών που πανηγύρισε άνοδο από την Α κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ στην Γ Εθνική και από την Γ Εθνική στην football league.

Πρόπερσι αγωνίστηκε στους Αγίους Αναργύρους και στην Ηλιούπολη ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ο Αθηναϊκός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35