social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαλαφούτης: Με έπεισε η προσέγγιση του προέδρου και του προπονητή

Μπαλαφούτης: Με έπεισε η προσέγγιση του προέδρου και του προπονητή

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου παραχώρησε ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μπαλαφούτη ο οποίος αναφέρθηκε στο λόγο που επέλεξε την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Αναλυτικά

Ο Χρήστος Μπαλαφούτης αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ποδοσφαιριστή της ομάδας μας αφού αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης.

Πλέον, με αυτή τη κίνηση η Θύελλα Αγίου Δημητρίου αποδεικνύει ότι φέτος στόχος αποτελεί μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Αυτό αποτύπωσε και ο Μπαλαφούτης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε τη Θύελλα τόνισε: «Επέλεξα την Θύελλα κυρίως λόγω της προσέγγισης που έγινε από τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας. Είδα ανθρώπους που έχουν πάθος για το ποδόσφαιρο και θέλουν η ομάδα τους να είναι ανταγωνιστική. Αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας για την νέα χρονιά».

Για το νέο πρωτάθλημα υποστήριξε: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα διαφορετικο από τα προηγούμενα χρόνια. Όχι κυρίως λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας αλλά λόγω της μεγάλης αποχής των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από τα γήπεδα. Η ύπαρξη πολλών ομάδων νομίζω θα κάνει πιο όμορφη την Α κατηγορία».

Όσον αφορά το στόχο πρόσθεσε: «Εύχομαι με την δουλειά μας να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο που θα ευχαριστεί όλους όσους έρχονται στο γήπεδο να μας παρακολουθήσουν.»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35