social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι ευχαριστίες της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

Οι ευχαριστίες της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

Τα πρόσωπα που στήριξαν την περσινή προσπάθεια ευχαρίστησε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Το δελτίο τύπου

Στο φετινό μας όμορφο αγωνιστικό ταξίδι δεν ήμασταν μόνοι μας.

Αλλωστε η επιτυχία της Δάφνης Π.Φαλήρου να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου της και να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ΕΠΣΑ, προήλθε μέσα από την συλλογική προσπάθεια. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες, φίλαθλοι, ο καθένας από το πόστο του συνέβαλε στο να πραγματοποιήσει η ομάδα μας μια πορεία την οποία αρχικά δεν την είχαμε καν στο μυαλό μας.

Όμως, όλοι οι παραπάνω είχαμε έναν ισχυρό σύμμαχο, τους χορηγούς μας, οι οποίοι είναι στο πλευρό μας κάθε χρόνο και σε κάθε μας προσπάθεια. Χωρίς αυτούς, ίσως να μην είχαμε καταφέρει σε κάποια δύσκολα σημεία του δρόμου να ορθοποδήσουμε, κυρίως φέτος όπου η πανδημία του κορωνοϊού, το lockdown και το κλείσιμο της Ακαδημίας μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν προβλήματα στην λειτουργία του συλλόγου μας.

Η διοίκηση της Δάφνης Π.Φαλήρου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης σε εκείνους που στήριξαν εμπράκτως την ομάδα μας, παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης (28/7) δείπνο στους χορηγούς της στο Ναυτικό Ομιλο Π.Φαλήρου. Ο πρόεδρος της Δάφνης Π.Φαλήρου, Αντώνης Αλιμπέρτης και το ΔΣ του συλλόγου μας, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους Καρλέτση Θοδωρη -"Theodoros Karletsis Artistic Team" , Μυρσίνη Δρακοπούλου - "Quill Advertisment Solutions", Δημήτρη Κορνάρο - CORNAROS SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ" , Χριστόφορο Κυφίδη -"Kifidis Orthopedics (Κυφίδης Ορθοπεδικός Κόσμος)" , Ασφάλειαι Μινέττα , "Φάρμα Χρονά", Αντώνη Αλιμπέρτη  - Aliberti SA για την στήριξη που μας παρείχαν και φέτος και ευχόμαστε να πορευτούμε μαζί και τα επόμενα χρόνια, φτάνοντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35