social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βενάκης: «Ιστορική ομάδα η Αγία Παρασκευή, πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε»

Βενάκης: «Ιστορική ομάδα η Αγία Παρασκευή, πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε»

Σε ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει από τη Δευτέρα 27/7 η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που προπονέιται πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στόχος της «Σάντα» δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου, ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Σήφης Βενάκης, μίλησε στο soccerlive, αναφέροντας συγκεκριμένα πως μένει ταπεινός και ελπίζει σε μια καλή πορεία του σωματείου με ωραίο ποδόσφαιρο.

Ας δούμε όμως τι μας είπε ο ικανότατος κόουτς για την προετοιμασία, τις μεταγραφές και τους στόχους της νέας σεζόν.

«Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, με τις δύο πρώτες βδομάδες να είναι απαραίτητες για την προσαρμογή των παικτών, ενώ θα ακολουθήσουν και δύο μέρες εργομετρικών. Στο μεταγραφικό κομμάτι έχουμε κινηθεί πολύ προσεκτικά και σε συνδυασμό με τις σημνατικές ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά. 

Με βάση την ιστορία και το βάρος της φανέλας της ομάδας, στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσουμε. Ωστόσο, θέλω να μείνω ταπεινός και στο τέλος της χρονιάς, στον απολογισμό, να έχουμε κάνει μια καλή πορεία και κυρίως να έχουμε παίξει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35