social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βουλτσίδης: «Μονόδρομος το πρωτάθλημα!»

Βουλτσίδης: «Μονόδρομος το πρωτάθλημα!»

Η μεταγραφή του Γιώργου Βουλτσίδη στον Ηλυσιακό είναι πλέον γεγονός, απόκτημα το οποίο μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου να πετύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν. 

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στο soccerlive.gr και τον Κώστα Διαμάντη, αναλύοντας το πόσο χαρούμενος είναι για τη μεταγραφή του στο ιστορικό σωματείο του Ηλυσιακού, αλλά και τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα Γιώργο και συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου! Πώς νιώθεις αρχικά που είσαι πλέον μέλος ενός τόσο ιστορικού σωματείου όπως ο Ηλυσιακός; 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάχθηκα κι εγώ στο δυναμικό αυτής της ιστορικότατης ομάδας. Γνωρίζω την ιστορία της ομάδας καθώς επίσης και το βαρόμετρο της σαν ομάδα.

Τι στόχους έχεις για τη νέα σεζόν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο; 

Οι στοίχοι μου για φέτος σε προσωπικό επίπεδο είναι αρχικά να έχω την υγεία μου και με την απόδοση μου στο γήπεδο να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Όσο για τους στόχους σε ομαδικό επίπεδο θεωρώ πως είναι μονόδρομος το πρωτάθλημα και η επιστροφή της ομάδας σε υψηλότερες κατηγορίες, εκεί που ανήκει.

Με τι κριτήριο αποφάσισες τελικά να πας στον Ηλυσιακό ανάμεσα και σε άλλες προτάσεις που πιθανόν να είχες; 

Αποφάσισα να έρθω στον Ηλυσιακό, αφενός γιατί είναι τιμή για κάθε παίκτη να φορέσει τη φανέλα αυτού του ιστορικού συλλόγου και αφετέρου γιατί με ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός και η ομάδα κινείται σε αυτά τα πλαίσια.

Πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς ξανά μετά από μία τόσο μεγάλη απουσία; 

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή στα γήπεδα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας παρόλα αυτά με σωστή δουλειά τόσο από τον κόουτς Ψυρόπουλο που εμπιστεύομαι στο έπακρο όσο και από τον γυμναστή κ. Πατσιώτη που έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά πέρυσι στον Χολαργό, θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι ενόψει της νέας δύσκολης σεζόν. Ας ευχηθούμε όλοι το θέμα με τον κορονοϊό να μην μας βγάλει πάλι από τα γήπεδα και να έχουμε όλοι την υγεία μας.! Καλή χρονιά σε όλους!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35