social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κιρτζιαλίδης: «Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με τους στόχους της ομάδας»

Κιρτζιαλίδης: «Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με τους στόχους της ομάδας»

Ο Κωνσταντίνος Κιρτζιαλίδης παραχώρησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στα τμήμα υποδομής του Ολυμπιακού και μάλιστα μετράει συμμετοχές και στο UEFA Youth League με την ομάδα νέων των ερυθρόλευκων. Στη συνέχεια, πέρασε από τον Ασπρόπυργο, το Κερατσίνι, τον Αχαρναϊκό και την ΑΕ Ηρακλείου, ομάδα της οποίας τη φανέλα θα φοράει και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο νεαρός άσος, δεν κρύφτηκε και τόνισε πως θα ήθελα να κατακτήσει την άνοδο με την ΑΕ Ηρακλείου φέτος, ενώ προσέφερε πολλές ωραίες ατάκες στη συνέντευξη που ακολουθεί.

 

Καλησπέρα Κωνσταντίνε. Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Καλησπέρα και σε εσάς. Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες και τα άτομα που απαρτίζουν τις ομάδες να έχουν υγεία πάνω από όλα την χρόνια που μας έρχεται γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι το κυριότερο. Όσον αφορά την περσινή χρονιά, μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί μέσα στην ομάδα γίναμε οικογένεια και διεκδικήσαμε τον τίτλο που ήταν και το ζητούμενο από την αρχή της χρονιάς και πικρή διότι κάναμε μια μικρή κοιλιά αγωνιστικά στην αρχή του δεύτερου μισού και πέσαμε από την πρώτη θέση και - ενώ ανεβαίναμε αγώνα με τον αγώνα - δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας λόγω της διακοπής. Πιστεύω ότι αν δεν είχε σταματήσει το πρωτάθλημα, θα πετυχαίναμε τον στόχο μας να βγούμε πρωταθλητές αλλά μπροστά στην υγεία όλων, το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα..

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η αποχή από την αγωνιστική δράση για όλους μας. Όταν έχεις μάθει να προπονείσαι κάθε μέρα σε υψηλούς ρυθμούς και ξαφνικά προκύπτει μια μεγάλη απραγία χωρίς προπόνηση και αγώνες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η επαναφορά μετά είναι αρκετή δύσκολη. Θέλει χρόνο και σκληρή δουλειά για να επανέλθει το σώμα όπως πρέπει αγωνιστικά.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Οι στόχοι μου για φέτος είναι συνυφασμένοι με τους στόχους της ομάδας. Είμαι ένας άνθρωπος που από μικρή ηλικία έχω μάθει στον πρωταθλητισμό. Και το Ηράκλειο είναι μαθημένο κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί, έτσι και φέτος θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική που δεν καταφέραμε την περσινή χρονιά. Προσωπικά, να κάνω και εγώ μια πολύ καλή χρόνια αγωνιστικά και σκαλί σκαλί να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Η φετινή χρόνια πιστεύω πως θα είναι περίεργη και δύσκολη γιατί ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα που λέγεται κορωνοϊός. Αν όλα πάνε καλά και αφήσουμε πίσω μας αυτές τις καταστάσεις, θεωρώ ότι θα είναι ένα παρά πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα όπως κάθε χρόνο γιατί υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες, όπως εμείς, που πάνε να πετύχουν κάτι καλό φέτος.


Σχετικά άρθρα

Τσιμπάκης: Ήμασταν αποτελεσματικοί και είχαμε διάρκεια [vid]

Δικό τους τον Φωστέρη οι Τράχωνες!

Το πρόγραμμα της ΕΠΣΑ σε Α' και Β' κατηγοράι [8-9/1]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35