social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Νέα σούπερ κίνηση με Λέκκα

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Νέα σούπερ κίνηση με Λέκκα

Στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας οι φιλικές αναμετρήσεις γίνονται προκειμένου ο Βαγγέλης Γαλάνης και οι συνεργάτες του να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το φιλικό με τον Παλληνιακό ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε η ομάδα να δείξει σε τι επίπεδο βρίσκεται, με τους ανθρώπους της ομάδας να πραγματοποιούν συγχρόνως ακόμη μια μεγάλη κίνηση που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες των ανθρώπων της διοίκησης επιτεύχθηκε μια ακόμη συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον 30χρονο εξτρέμ Νίκο Λέκκα ο οποίος από εδώ και στο εξής θα είναι κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο έμπειρος εξτρέμ μετά από την εμπειρία που βίωσε πέρυσι στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής για λογαριασμό του Ατσαλένιου τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Λέκκας έκανε προπονήσεις με τη φανέλα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας ενώ αγωνίστηκε στα φιλικά με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου και με το Κορωπί.

Όπως τονίσαμε παραπάνω ο Λέκκας προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΟΑ ωστόσο πριν από λίγες εβδομάδες αποδεσμεύτηκε.

Έτσι, οι Φιλαδελφιώτες βρήκαν την ευκαιρία και ήρθαν γρήγορα σε συμφωνία με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Άτταλου. Ο Λέκκας κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χαλκίς, Προοδευτική, Βύζαντα Μεγάρων, ΑΠΣ Ζάκυνθο και Ρόδο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35