social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυνατό φιλικό για τον ΑΟ Περιστερίου κόντρα στα Σούρμενα

Δυνατό φιλικό για τον ΑΟ Περιστερίου κόντρα στα Σούρμενα

Η προετοιμασία του ΑΟ Περιστερίου συνεχίζεται με το στόχο της ομάδας να αποτελεί να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ήδη οι ροσσονέρι έχουν δώσει δυο φιλικά κόντρα σε Παλληνιακό και Διάνα Ηλιούπολης εκτός έδρας τα οποία αμφότερα έχουν λήξει ισόπαλα με το ίδιο σκορ (2-2).

Το τρίτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στο γήπεδο του Ηφαίστου όπου στις 17.30, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στα Σούρμενα.

Ο Αλβέρτος Παπαδάκης στη σημερινή προπόνηση, είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Κουτσούκου που απουσίασε λόγω προσωπικού προβλήματος κάτι που σημαίνει ότι καταστρώνει τα πλάνα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, δεν αποκλείεται να γίνει περαιτέρω κίνηση εφόσον παρουσιαστεί στην αγορά κάτι αξιόλογο.

Από εκεί και πέρα ο σύλλογος συγχαίρει τον Γιάννη Δημητρίου για την εισαγωγή του σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Πάτρας, καθώς και τον Φραγκίσκο Μπαλαρίνη για την εισαγωγή του στο Τεχνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Νοσηλευτικής Αθηνών. 


Σχετικά άρθρα

Ανεβαίνει ο Άγιος Θωμάς, 2-0 το Παλαιο Φαληρο

Διάνα Ηλιούπολης: Τα συναισθήματα ανάμεικτα

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κορυφή

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35